Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΓΑΒΑΛΑΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΒΑΖΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..






















Η ισοπαλία 1-1 που παραχώρησε, προχθές, η Καλλονή στον Πανθρακικό, ήταν ο τελευταίος αγώνας του Γιώργου Βαζάκα, στον πάγκο της ομάδας.
Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε την λύση της συνεργασίας της με τον Ελληνα τεχνικό και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.
Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής...
«Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα καθώς και με τον συνεργάτη του Απόστολο Παπανικολάου. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια».
Υπό τις οδηγίες του Βαζάκα και μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές στην Football League, η Καλλονή απέσπασε δύο ισοπαλίες και γνώρισε τρεις ήττες με συντελεστή τερμάτων 3-13 και με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της κατάταξης, γεγονός που δεν προκαλεί έκπληξη δεδομένου της εικόνας της ομάδας η οποία είναι δραματική.. 

Το μόνο αισιόδοξο είναι ότι πλησιάζει ο Δεκέμβρης και η μεταγραφική περίοδο και αυτό θα μπορούσε να είναι μια ευκαιρία για διορθωτικές κινήσεις αν βέβαια η διοίκηση έχει την δυνατότητα να τις κάνει... 
Προσωρινά χρέη προπονητή, ανέλαβε ο Δημήτρης Γαβαλάς, που αναμένεται να κοουτσάρει την ομάδα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (15/12, 17:00), για την 3η αγωνιστική του κυπέλλου Ελλάδας. 







Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  






                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες