Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΜΙΝΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.. 35 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ.. 36 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ !!!



Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, για 2 λόγους, παρουσιάζει η εξέλιξη του καιρού για το προσεχές Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο.
Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος:
1. Λόγω της θερμής μεταφοράς αερίων μαζών από τη βόρεια Αφρική που θα "εκτοξεύσει" τον υδράργυρο στα επίπεδα των 37-38°C σε τοπικό επίπεδο, και
2. Λόγω της σημαντικής επιδείνωσης που θα παρουσιάσει ο καιρός από το μεσημέρι της Κυριακής και στη συνέχεια, ειδικά σε τμήματα της δυτικής, κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.
Εξασθενεί το μελτέμι
Σταδιακά θα εξασθενήσει το ισχυρό μελτέμι που επηρέασε τις περισσότερες περιοχές της ανατολικής και νότιας Ελλάδας, με αποτέλεσμα να αρχίσει να ανεβαίνει σταδιακά η θερμοκρασία από αύριο Παρασκευή 1η του Σεπτέμβρη.
Μίνι καύσωνας το Σ/Κ
Κατά τη διάρκεια του προσεχούς Σαββατοκύριακου, ο υδράργυρος θα ανέβει σχεδόν σε επίπεδα μίνι καύσωνα με αποτέλεσμα σε ευπαθείς στη ζέστη περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας η θερμοκρασία να προσεγγίσει τους 37-38°C η και πολύ πολύ τοπικά ίσως και λίγο παραπάνω. 
Από την Κυριακή όμως θα υποχωρήσει η θερμοκρασία στην δυτική, βορειοδυτική και ελαφρώς στη βόρεια Ελλάδα, λόγω του ότι θα αναπτυχθούν νεφώσεις.


Στη Λέσβο όμως σύμφωνα με τον χάρτη που δημοσιεύουμε η θερμοκρασία θα ανέβει. Από 35 βαθμούς το Σάββατο θα φτάσει 36 την Κυριακή !!!












Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες