Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

Ο "ΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ .."ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ" !!! ..630 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ !!!«Έκρηξη» αφίξεων προσφύγων και μεταναστών στα νησιά του βορείου Αιγαίου το τελευταίο τριήμερο, από το πρωί της περασμένης Παρασκευής έως και σήμερα, Δευτέρα, το πρωί. Συνολικά πέρασαν 633 άτομα, από τα οποία 147 στη Λέσβο, 256 στη Χίο και 230 στη Σάμο.


Ιδιαίτερα ας σημειωθεί ότι 250 από αυτούς πέρασαν στη Χίο και στη Σάμο σήμερα το πρωί.
Εξάλλου, το Σαββάτο (19 Αυγούστου), μεταφέρθηκαν με πλοίο του Λιμενικού Σώματος για καταγραφή στη Χίο, 51 πρόσφυγες και μετανάστες. 
Αυτό συνέβη, λόγω του μεγάλου αριθμού των φιλοξενουμένων στο κέντρο καταγραφής και ταυτοποίησης στη Σάμο, όπου ζουν με υποδομές για 700 άτομα περισσότεροι από 2.000 πρόσφυγες και μετανάστες.
Τέλος στη Χίο, συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι, προκειμένου να εντοπιστούν άτομα που έχουν και σε δεύτερο βαθμό απορριπτική απόφαση για το άσυλο. 
Σε αστυνομική επιχείρηση στον καταυλισμό της Σούδας στο Κάστρο της Χίου προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου 15 άτομα εκ των οποίων δύο Αλγερινοί και ένας Αιγύπτιος κρατήθηκαν για να επαναπροωθηθούν στην Τουρκία.


Lesvos Voice: Ο .."ύπνος του δικαίου" συνεχίζεται χωρίς "διαταραχές" από τους τοπικούς και "Αθηναίους" υπεύθυνους οι οποίοι συνεχίζουν απτόητοι να παριστάνουν ότι δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα !!! 

630 μετανάστες σε ένα τριήμερο σε τρία νησιά δεν είναι μικρός αριθμός.. είναι μεγάλος και δείχνει ακριβώς ότι το πρόβλημα είναι εδώ και είναι .."ολοζώντανο", δεν τέλειωσε όπως θέλουν να μας κάνουν κάποιοι να πιστέψουμε, είναι "εδώ" και απαιτούνται λύσεις.. 

Τώρα.. όχι αύριο !!!!
Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες