Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ !! ΜΕΓΑΛΗ ..ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΘΑ "ΠΑΡΕΙ" ΤΗΝ ΕΔΡΑ !!


Ο υπουργός Παιδείας, κ Κώστας Γαβρόγλου, θα αποφασίσει που θα εγκατασταθεί η έδρα της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, παρά τον σάλο που προκάλεσε η αρχική απόφαση του να ανατρέψει την επιλογή της συγκλήτου του πανεπιστημίου.


Τελικά ο κ. Γαβρόγλου δεν κάνει πίσω και διατηρεί το δικαίωμα να ορίσει εκείνος την έδρα της σχολής, αγνοώντας τις ακαδημαϊκές αποφάσεις του ίδιου του ιδρύματος.

Στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου θα δημιουργηθεί Πολυτεχνική Σχολή με τρία τμήματα μηχανικών σε Χίο, Σάμο και Σύρο και η σύγκλητος του πανεπιστημίου είχε αποφασίσει δύο φορές η έδρα της να οριστεί στη Σύρο. 

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η «Κ», ο κ. Γαβρόγλου ανέτρεψε την απόφαση και όρισε την έδρα στη Σάμο.

Η απόφαση προκάλεσε τις αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων, κ. Νίκου Συρμαλένιου και κ. Αντώνιου Συρίγου, οι οποίοι απείλησαν να μην ψηφίσουν τη ρύθμιση, αν δεν αλλάξει η απόφαση για τον ορισμό της έδρας.

Παρότι ο ίδιος το αρνείται, η απόφαση αποδίδεται και στον πρόεδρο της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, κ. Δημήτρη Σεβαστάκη, ο οποίος ως πανεπιστημιακός θα όφειλε να σέβεται τις αποφάσεις των ΑΕΙ αλλά είναι και βουλευτής Σάμου.Η «Καθημερινή» παρουσιάζει τη νέα ρύθμιση που λέει ότι ο υπουργός Παιδείας θα αποφασίσει για την έδρα της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Lesvos Voice: Τα παιχνίδια που παίζονται είναι απίστευτα και όλα βέβαια έχουν να κάνουν με όλα αυτά που συνεπάγονται από την ίδρυση μιας πανεπιστημιακής σχολής σε έναν τόπο.. 

Πάντως κάποιοι δεν "παίζονται" με τίποτα...

Ο κος Πάλλης όμως είναι γνώστης των παραπάνω;; ..ξέρει τι κάνουν οι συνάδελφοι και σύντροφοι του;;; Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.