Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ..ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ Η ..ΚΥΡΙΑ ;;; ...ΣΥΝΟΔΕΥΕ ΛΕΕΙ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ !! ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ;; ..ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ !!!Συνελήφθη, την Παρασκευή στον αερολιμένα της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου, μία αλλοδαπή ηλικίας 29 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία πιστοποιητικών, για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και για απόπειρα παραβίασης περιορισμών διαμονής.Συγκεκριμένα, η 29χρονη, η οποία συνόδευε τρεις ανήλικους αλλοδαπούς, προσπάθησε να επιβιβαστεί, μαζί με τους προαναφερόμενους, σε πτήση με προορισμό την Θεσσαλονίκη, επιδεικνύοντας ως ταξιδιωτικά έγγραφα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, τέσσερα δελτία αιτούντος διεθνή προστασία, τα οποία όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστά.
Επίσης, κατά τον έλεγχο, προέκυψε ότι στη συλληφθείσα είχε επιβληθεί, από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές, ο περιοριστικός όρος της μη απομάκρυνσής της από το νησί της Λέσβου.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Λέσβου.
Lesvos Voice: Πολλά τα ερωτήματα για την συγκεκριμένη κυρία.. 

Αρχικά πρέπει να μάθουμε τι εθνικότητας είναι η "κυρία" και αν και η ίδια είναι μετανάστης ή ήρθε στη Λέσβο για να .."βοηθήσει";;; 

..."βοήθεια" το λέμε τώρα !! 

Μετά πρέπει να μάθουμε που τους βρήκε τους ανήλικους και σε ποιος ήταν  υπεύθυνος για αυτούς τους ανήλικους;;.. 

...αν δηλαδή κάποια ΜΚΟ, για παράδειγμα, είχε αναλάβει να στεγάσει αυτούς τους ανήλικους μετανάστες πριν βρεθούν μαζί με την "κυρία" στο αεροδρόμιο με πλαστά έγγραφα.. 

Είδατε λοιπόν πόσο γρήγορα δικαιώθηκε το L.V. όταν με ανάρτηση μας πριν από μερικές μέρες ζητούσαμε εξηγήσεις για τα όσα συμβαίνουν με τους ανήλικους μετανάστες στη Λέσβο..  

Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.