Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ;;; ..ΝΕΕΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΕΣ ΡΟΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.. 602 ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ.. 316 ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ.. 1232 ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ !!!!Την ώρα που η Τουρκική Ακτοφυλακή από τις 15 Αυγούστου έχει σχεδόν μηδενίσει, τουλάχιστον σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της, τις επεμβάσεις της σε θέματα μετακίνησης προσφύγων και μεταναστών από τις τουρκικές ακτές στα ελληνικά νησιά, «έκρηξη» αφίξεων προσφύγων και μεταναστών διαπιστώνεται και το τελευταίο 24ωρο στα νησιά του βορείου Αιγαίου.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης βορείου Αιγαίου, το 24ωρο από τα χαράματα της Δευτέρας μέχρι τα χαράματα της Τρίτης σήμερα πέρασαν στα νησιά 404 πρόσφυγες και μετανάστες (118 στη Λέσβο, 225 στη Χίο και 61 στη Σάμο).
Οι αριθμοί αυτοί ανεβάζουν σε 2.208 τους πρόσφυγες και μετανάστες που πέρασαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου από την 1η Αυγούστου (659 στη Λέσβο, 734 στη Χίο και 815 στη Σάμο.
Στο σύνολό τους οι παραπάνω μεταφέρθηκαν και καταγράφηκαν στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) της Λέσβου, της Χίου και της Σάμου και προωθήθηκαν σε δομές όπου η κατάσταση πλέον κρίνεται εκρηκτική.
Στους καταυλισμούς των ΚΥΤ της Μόριας στη Λέσβο και της Σάμου, οι διαμένοντες είναι διπλάσιοι από όσους μπορούν να εξυπηρετήσουν οι υπάρχουσες δομές.
Σημερινές αφίξεις
Πέρα των παραπάνω, άλλα πέντε περιστατικά αφίξεων υπήρξαν σήμερα το πρωί στη Λέσβο.
Χωρίς να έχουν ακόμα καταγραφεί από τα ΚΥΤ περίπου στις 7:00 το πρωί περισυνελέγησαν 198 πρόσφυγες και μετανάστες από πέντε πλαστικές βάρκες μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα στις περιοχές της Αγριελιάς, του αεροδρομίου της Μυτιλήνης (τρία περιστατικά) και του ακρωτηρίου Κόρακας στη βορειοανατολική Λέσβο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Lesvos Voice: Δηλαδή μέσα σε ένα 24ωρο έφτασαν στα νησιά 602 μετανάστες !!! ...στη Λέσβο μόνο ήρθαν 316 !!!!  
Και συνεχίζουμε.. από την Παρασκευή, δηλαδή μέσα σε 5 μέρες, έχουν έρθει στα νησιά 1232 μετανάστες !!!! ..όταν από την 1 Αυγούστου έχουν έρθει συνολικά 2.400 !!!!!

Δηλαδή μιλάμε ουσιαστικά για ένα νέο κύμα ...και η τουρκική ακτοφυλακή μας λέει ότι από τις 15 Αυγούστου έχει μηδενίσει τις επεμβάσεις της !!!! ..δηλαδή;;; τι ακριβώς σημαίνει αυτό;;; 

Μήπως οι Τούρκοι πήραν ..εντολή να ανοίξουν πάλι τον "δρόμο";;; 

Μήπως η τελευταία κόντρα του Ερντογάν με την Μέρκελ, τον Σούλτς και τον Γκάμπριελ σημαίνει ότι μπαίνει τέλος στην περίφημη συμφωνία της Ε.Ε με την Τουρκία ;; 

Όπως και αν έχει όμως μπορεί κάποιος να μας πει πως θα αντιδράσει το Ελληνικό κράτος σε όλο αυτό ;;; ..1232 μετανάστες σε 5 μέρες κάτι σημαίνει, έτσι δεν είναι;; 

Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr                     .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.