Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017

ΑΓΩΓΗ 8 ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΤΑ ΜΙΧΑΛΑΚΗ !!! ..ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 160 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ !! ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ..Οι κινήσεις πρώην ποδοσφαιριστών της Καλλονής -με την αρωγή του ΠΣΑΠ - για να μην γραφτούν στο... χιόνι τα δεδουλευμένα.Η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής (που ως γνωστόν αποσύρθηκε από το περσινό πρωτάθλημα της Football League διαρκούσης της περιόδου) διαλύθηκε αφήνοντας πίσω της ανεξόφλητες υποχρεώσεις, αλλά οι ευθύνες έχουν και... ονοματεπώνυμο. 

Αρκετοί επομένως πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας αποφάσισαν να κινηθούν νομικά κατά φυσικού προσώπου σε μία προσπάθεια να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους.

Το πρώτο γκρουπ (γιατί οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι τον ίδιο δρόμο) απαρτίζεται από 8 παίκτες οι οποίοι επέλεξαν να καταθέσουν αγωγή κατά του Νίκου Μιχαλάκη (καθ' ότι διετέλεσε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΔΣ της ΠΑΕ). 

Σε αυτή την προσπάθεια οι Γιώργος Μανούσος (παίκτης πλέον του Ατρόμητου), Ανέστης Αναστασιάδης (Λαμία), Ραούλ Γιορέντε (αποχώρησε προ ημερών από τον Πλατανιά), Κώστας Δαύκος (ελεύθερος από ΟΦΗ), Αλέξανδρος Χιντασέλι (ΑΠΕ Λαγκαδά), Στέλιος Ποζατζίδης (Αναγέννηση Καρδίτσας), Γιώργος Δικαιόπουλος και Νίκολα Μίκιτς (Μανίσασπορ) έχουν την αρωγή του ΠΣΑΠ. 

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών κάλυψε όλα τα έξοδα με τη νομική υπηρεσία του να καταθέτει τη Δευτέρα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Μυτιλήνης την αγωγή βάσει της οποίας οι παίκτες διεκδικούν συνολικά 160.000 ευρώ.  

Μάλιστα, χρειάστηκε να κατατεθεί και αίτηση προτίμησης - η οποία έγινε δεκτή - με αποτέλεσμα η εκδίκαση της υπόθεσης να οριστεί στις 9 Φεβρουαρίου 2018 αντί για τις 15 Ιουνίου.
Εδώ βέβαια πρέπει να διευκρινιστεί ότι τα ποσά που διεκδικούν οι ποδοσφαιριστές έχουν επιδικαστεί υπέρ τους από αρμόδια αθλητικά όργανα, αλλά ουδέποτε καταβλήθηκαν από την ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής. 

Ποδοσφαιριστές άλλωστε όπως οι Μανούσος και Αναστασιάδης δεν ήταν καν στο ρόστερ της ομάδας την περσινή περίοδο γεγονός ενδεικτικό ότι υπήρχαν οφειλές και από προηγούμενες σεζόν.
  
Να σημειωθεί δε ότι ο νόμος αναφέρει πως "οι πρόεδροι των ΔΣ, διευθυντές, διαχειριστές, διευθύνοντες σύμβουλοι και εκκαθαριστές των Α.Α.Ε., που συμμετέχουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, ευθύνονται αλληλεγγύως και εις ολόκληρον με το αντίστοιχο νομικό πρόσωπο για τα χρέη που αυτό δημιουργεί κατά το χρονικό διάστημα της θητείας τους"

Πηγή: footballleaguenews.gr
Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες