Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

.."ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ" Η ..ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΟΥ κΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ !!!! ..ΥΠΕΡΟΧΗ !!!Το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης,το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο της πόλης, και τον ανοιχτό χώρο φιλοξενίας προσφύγων στο ΠΙΚΠΑ, επισκέφτηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής,στην Μυτιλήνη.

Όπως διαβάζουμε από το σχετικό δελτίο τύπου που "ένγαλε" το λιμενικό τον κ. Κουρουμπλή συνόδευσαν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, Γιώργος Πάλλης, ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός και ο διοικητής της 9ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ., Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ., Αθανάσιος Λαμπρόπουλος. 

Κατά την επίσκεψή του στις πρώην παιδικές κατασκηνώσεις του ΠΙΚΠΑ, οι οποίες, από το 2012, φιλοξενούν πρόσφυγες που δεν μπορούν να μείνουν στη Μόρια, ο κ. Κουρουμπλής είχε συνομιλία με τους εθελοντές που εργάζονται στον ανοιχτό αυτό χώρο φιλοξενίας. 
    
Κατά την επίσκεψη στο Λιμεναρχείο, συζητήθηκε με τον Υπολιμενάρχη, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Κώστα Φλουρή το θέμα της μεταστέγασης του Λιμεναρχείου στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου, καθώς και η επισκευή των θερμικών καμερών που έχουν τα πλωτά μέσα του Λιμενικού. 

Ο κ. Κουρουμπλής είχε συνάντηση με τοπικούς συνδικαλιστές του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, οι οποίοι του έθεσαν θέματα της αρμοδιότητάς τους. 
     
Κατά την επίσκεψη στο Λιμενικό Ταμείο, συζητήθηκε η επανεκκίνηση των έργων για το Νέο Εμπορικό Λιμένα Μυτιλήνης, καθώς και η ανάπλαση τμημάτων της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα. 
Να σας θυμίσουμε ότι ο Κουρουμπλής είχε επισκεφτεί παλιότερα
και την Μόρια
ή τον ..Καρα Τεπέ ..θα σας γελάσουμε !!Lesvos Voice: Δηλαδή ο κος Υπουργός.. Κουρουμπλής επισκέφτηκε τις κατασκηνώσεις του ΠΙΚΠΑ που "ανήκουν" στον Δήμο Λέσβου που "έπρεπε" εδώ και μήνες να έχουν "επιστρέψει" πίσω στον Δήμο..

Κουβέντιασε για να μεταφερθεί το Λιμενικό στο κτήριο του Υπουργείου Αιγαίου που από ότι μας λένε "ανήκει" στον Δήμο.. θολό τοπίο σε αυτό το θέμα αλλά τέλος παντων .. 

Και "συζήτησε" (τι σημαίνει άραγε αυτό ;;;;) για "επανεκκίνηση" των έργων στο νέο εμπορικό λιμάνι και στη χερσαία ζώνη του λιμανιού... απόφαση όμως δεν πάρθηκε έτσι δεν είναι (;;) ...αφού μόνο συζήτησαν.. αφήστε που δεν γνωρίζουμε αν τα συγκεκριμένα έργα "προβλέπονται" στο "περίφημο" master plan του λιμανιού που βιαστικά παρουσιάστηκε πριν κάποιες εβδομάδες... 

Δεν μπορούμε.. θα το ..παραδεχτούμε (!!!) .."εντυπωσιακά αποδοτική" η επίσκεψη του κου Υπουργού.. όπως όλες οι άλλες των υπολοίπων δηλαδή που ήρθαν τα τελευταία χρόνια στη Λέσβο και μας... έσωσαν !!!!

Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!  
   

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.