Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΗΘΕΛΑΝ "ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ" ΛΕΕΙ Ο ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΥΠΕΞ.. ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ !!!



Για το προσφυγικό φταίνε εκείνοι που υποστήριζαν τα "ανοικτά σύνορα", επεσήμανε σε συνέντευξή του ο ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών και διεκδικητής της πρωθυπουργίας την 15η Οκτωβρίου, Σεμπάστιαν Κουρτς. 

Οι συνοριακοί έλεγχοι χρειάζονται σε κάθε περίπτωση ενόσω συνεχίζονται οι "προσφυγικές ροές", υποστήριξε ο Σεμπάστιαν Κουρτς, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στη δημόσια Αυστριακή Τηλεόραση. 
Αποδίδοντας την ευθύνη για τις εξελίξεις στο προσφυγικό σε εκείνους που, όπως είπε, υποστήριζαν τα "ανοικτά σύνορα", ισχυρίστηκε ότι μία Ευρώπη χωρίς σύνορα είναι εφικτή μόνο αν τα εξωτερικά σύνορα της Ένωσης λειτουργούν.
Παράλληλα, απέφυγε να συγκεκριμενοποιήσει τα σχέδια του στην περίπτωση που η ΕΕ δεν παρατείνει μετά το Νοέμβριο την απενεργοποίηση της Συνθήκης Σένγκεν και δεν θα επιτρέπει πλέον τους συνοριακούς ελέγχους στο εσωτερικό της Ένωσης.







Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες