Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017

ΚΑΛΑ ΠΟΣΑ ΠΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ ;; ..ΠΑΛΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΕ.. ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΕ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ !!!Συνελήφθη, την Τρίτη στη Μόρια, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός ηλικίας 38 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απειλής και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 38χρονος, βρισκόμενος σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, απείλησε έναν 22χρονο αλλοδαπό, με μαχαίρι, ύστερα από διαπληκτισμό, που είχε μαζί του.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση.Και που τα βρήκε τα αφορολόγητα τσιγάρα ο ..αλλοδαπός ;;;...!!!
Συνελήφθη, στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός ηλικίας 48 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα. 

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του 48χρονου, είκοσι οχτώ πακέτα τσιγάρα και εννέα συσκευασίες καπνού, των πενήντα γραμμαρίων η κάθε μία, τα οποία, όπως διακριβώθηκε, δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.
 


Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.