Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

ΜΕΓΑΛΗ Η ΦΩΤΙΑ.. ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ.. ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟ !!!


Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι Πυροσβεστικές δυνάμεις στη Λέσβο προκειμένου να αντιμετωπίσουν την πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης μεταξύ Γέρας και Πλωμαρίου.

Την προσπάθεια των πυροσβεστών δυσχέραινε τόσο το δύσβατο της περιοχής όσο και οι πολύ ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στο σημείο.
Σε εμπρησμό οφείλεται η πυρκαγιά, σύμφωνα με την πυροσβεστική
Αν και η εικόνα η εικόνα της δασικής φωτιάς που ξέσπασε στη Λέσβο είναι καλύτερη το πρωί της Παρασκευής καθώς πλέον έχουν κοπάσει οι άνεμοι, οι δηλώσεις του διοικητή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Μυτιλήνης, Νικόλαου Μπαμπάκου, χθες, στο σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ προκαλούν ανησυχία. 
«Πρόκειται για εμπρησμό» δήλωσε στον σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης, Νικόλαος Μπαμπάκος. «Μπήκε η πρώτη φωτιά στις 4.30 το απόγευμα, άμεσα την έσβησε πυροσβεστική δύναμη που μετέβη στην περιοχή και αμέσως παρακάτω ξεσπούσαν νέα μέτωπο», συνέχισε.
Σήμερα, στο σημείο παραμένουν 34 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 24 άτομο πεζοπόρο, έξι εθελοντές, δύο οχήματα των ΟΤΑ και τέσσερα ιδιωτικά, ξεκίνησαν τις επιχειρήσεις κατάσβεσης και τα εναέρια μέσα. 
Παράλληλα, αναμένεται να φτάσουν από την Αθήνα πέντε πυροσβεστικά οχήματα.
Η φωτιά πάντως δεν απείλησε κατοικημένες περιοχές, ενώ οι πυκνοί καπνοί ήταν ορατοί από την παραλία του Αγίου Ισιδώρου.



Lesvos Voice: Όλες οι πληροφορίες μιλούν για μεγάλη φωτιά και όλοι λένε ότι απαιτούνται επιπλέον μέσα κατάσβεσης δηλαδή χρειάζονται ενισχύσεις οι οποίες πρέπει να έρθουν άμεσα.. 









Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες