Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ 4 - 5 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ.. ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..

Δηλώσεις στα Παραπολιτικά fm έκανε σήμερα ο Δήμαρχος Λέσβος Σπύρος Γαληνός.. μεταξύ άλλων που είπε αποκάλυψε ότι θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Ν.Δ. και θα ζητήσει από αυτών να διαγράψει 4 - 5 στελέχη της Ν.Δ. στη Λέσβο γιατί όπως είπε "συναγελάζονται μαζί με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής και προκαλούν τα επεισόδια." !!!!
Το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης του Δημάρχου είναι το παρακάτω...
Τη Δευτέρα κάηκε το hot spot  της Μόριας, υπάρχουν κινητοποιήσεις οι οποίες καθοδηγούνται από συγκεκριμένους κύκλους, ακροδεξιούς κύκλους τους οποίους συμπαρίσταται και κάποιοι άλλοι κομματικοί παράγοντες κομμάτων τα οποία βρήκαν την ευκαιρία για να αυξήσουν τις δυνάμεις των κομμάτων τους και όλο αυτό είναι ένα επικίνδυνο κλίμα το οποίο απειλεί να δημιουργήσει έκρηξη».
«Σήμερα θα ενημερώσω τον πρόεδρο της ΝΔ για τα στελέχη του κόμματός του τα οποία πραγματικά δεν ακούν τις εντολές του κόμματος οι οποίες είναι υπεύθυνες και σοβαρές όμως αυτά τα κομματικά στελέχη, δυστυχώς, συναγελάζονται μαζί με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής και προκαλούν τα επεισόδια.
Είναι 4-5 στελέχη τα οποία εμφορούμενα από προσωπικό μίσος και ιδιωτικά συμφέροντα δικά τους ίσως θέλουν κάποιο δρόμο να ακολουθήσουν πολιτικό, δεν ξέρω αν θα θέλουν να τους ακολουθήσουν μέσα στη Νέα Δημοκρατία διότι δεν είναι η θέση της Ν.Δ. αυτή.
Διαχωρίζω απόλυτα τη Νέα Δημοκρατία διότι η ηγεσία της τοποθετήθηκε ευθαρσώς και απόλυτα κατά τρόπο που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση όμως αυτά τα στελέχη πρέπει να διαγραφούν από τις τάξεις της Ν.Δ. ακριβώς για να δοθεί το μήνυμα και να σταματήσει όλο αυτό».


Lesvos Voice: Αν η κατάσταση ήταν διαφορετική θα μπορούσαμε να κάναμε και λίγο ..πλάκα.. 

Γιατί αν γνωρίζεις "πρόσωπα και πράγματα" από την Μυτιλήνη, που συνεχίζει να ..είναι μικρό χωρίο και να γνωριζόμαστε όλοι, τότε αυτή η δήλωση θα μπορούσε να είναι και αιτία για ..γέλιο !!! 


Όχι γιατί βλέπουμε "παλιοί" συναγωνιστές να λένε αυτά που λένε αλλά και γιατί έχει κυλίσει πολύ .."νερό στο αυλάκι" και όπως και να το κάνουμε έχουν καταγραφεί και πορείες.. 


Ο Δήμαρχος για παράδειγμα που θέλει τώρα να "ζητήσει" διαγραφές από τον Πρόεδρο της Ν.Δ. ήταν χρόνια κορυφαίο στέλεχος της Ν.Δ., έφτασε να εκλεγεί και βουλευτής, αλλά διαφοροποιήθηκε και πήγε με τους ΑΝΕΛ του Καμμένου, σημερινού συγκυβερνήτη του Τσίπρα... 


Ο Δήμαρχος μάλιστα έγινε και κορυφαίο στέλεχος των ΑΝΕΛ, ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ και Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος πριν "κατέβει" Δήμαρχος... 


Παρόλα αυτά θέλει να ζητήσει διαγραφές από τον ..Μητσοτάκη !!! Περίεργα πράγματα... 


Από την άλλη όντως τα πράγματα αρχίζουν να μπερδεύουν.. είναι ξεκάθαρο ότι τις τελευταίες μέρες έχουν ενεργοποιηθεί μέλη της Χρυσής Αυγής και αυτό έχει αρχίσει να φαίνεται.. αυτό έχει δημιουργήσει ένταση.. μόνο που όσοι διαμαρτύρονται και διαδηλώνουν δεν είναι όλοι Χρυσαυγίτες και αυτό κάποιοι - που είναι σε πλήρη σύγχυση -  δεν το καταλαβαίνουν.. 


Με το λένε ότι όποιος φωνάζει και διαμαρτύρεται είναι μέλος της Χρυσής Αυγής όχι μόνο δεν "βοηθάει"  την κατάσταση αλλά την κάνουν ακόμα χειρότερη... 


Για αυτό εμείς λέμε για μια ακόμη φορά ψυχραιμία.. ο αγώνας των κατοίκων της Λέσβου είναι δίκαιος και δεν πρέπει να γίνει αντικείμενο οποιασδήποτε πολιτικής εκμετάλλευσης.. 









Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες