Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΑΔΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΑΠΟ 4 ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ !!

Συγκλονίζει η είδηση του ομαδικού βιασμού ενός ανήλικου παιδιού από τέσσερις -επίσης- ανήλικους, στο hot spot της Μόριας.
Το θύμα, είναι ένας 16χρονος ασυνόδευτος πρόσφυγας από το Πακιστάν και θύτες, σύμφωνα με την καταγγελία, τέσσερις ομοεθνείς του.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, το γεγονός συνέβη την περασμένη Κυριακή (25/09) το πρωί και το θύμα κατήγγειλε το γεγονός σε εργαζόμενο σε μη Κυβερνητική Οργάνωση που επιχειρεί στο hot spot.
Στη συνέχεια, ο 16χρονος υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, τα ευρήματα της οποίας επιβεβαίωσαν όσα είχαν καταγγελθεί.
Ακολούθησε η σύλληψη των τεσσάρων οι οποίοι σήμερα οδηγούνται στον ανακριτή. 

Τι λέει η δικογραφία...
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της είδησης του ομαδικού βιασμού του 16χρονου Πακιστανού, τα χαράματα της περασμένης Παρασκευής, μέσα στο χώρο που κρατούνται οι ανήλικοι και ασυνόδευτοι πρόσφυγες, στο hot spot της Μόριας, από τέσσερις 17χρονους ομοεθνείς του.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, σε βάρος των τεσσάρων 17χρονων, οι οποίοι παραπέμφθηκαν σήμερα και απολογούνται αυτή την ώρα στον ανακριτή, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για βιασμό και πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκου. 
Οι τέσσερις, σύμφωνα με την Αστυνομία, χρησιμοποίησαν βία κατά του 16χρονου, τον οποίο απειλούσαν με σιδερένιους λοστούς, ενώ επιπλέον κατέγραψαν με τα κινητά τηλέφωνά τους τις πράξεις τους. 
Μάλιστα, τα τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποίησαν, κατασχέθηκαν και αποτελούν στοιχεία της δικογραφίας μια και αποδεικνύουν την αποτρόπαια πράξη τους.
Ο 16χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή, παρουσία παιδοψυχολόγου. Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ, νωρίς σήμερα το πρωί, όλοι οι δικηγόροι που ορίστηκαν αυτεπάγγελτα ως υπερασπιστές των τεσσάρων, παραιτήθηκαν αμέσως μόλις διάβασαν τη σχηματισθείσα δικογραφία.



Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες