Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.. ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΟΝ ΜΟΥΖΑΛΑ..ΤΟΝ ΛΕΕΙ "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΚΟ"!!!

Σφοδρή  επίθεση στον αν. υπουργό  Μεταναστευτικής  Πολιτικής Γιάννης  Μουζάλας  για την  εμμονή του να μετατρέψει την Κρήτη σε  χώρο  αποθήκευσης  ψυχών, εξαπολύει  ο  πρώην πρόεδρος της  ΝΔ Γιάννης  Πλακιωτάκης.
"Λειτουργεί ως διαχειριστής κρατικής ΜΚΟ όπου οι Κρητικοί ως δουλικοί υποτελείς του, θα πρέπει να εκτελέσουμε τις εντολές του.Παρά τα όσα διατυπώθηκαν τον προηγούμενο μήνα για το θέμα,  αγνοεί επιδεικτικά τις προθέσεις και τις κινήσεις των τοπικών φορέων της Κρήτης για την αντιμετώπιση του ζητήματος και προχωρά, σε αυθαίρετες πρωτοβουλίες που είναι βέβαιο, ότι θα οδηγήσουν σε αντίθετα αποτελέσματα"προειδοποιεί ο βουλευτής της ΝΔ.
Καταγγέλλει  δε  ότι ο κ  Μουζάλας  αντιμετωπίζει   το μεταναστευτικό ως  εσωτερικό θέμα του ΣΥΡΙΖΑ "και γι’ αυτό, τις προηγούμενες ημέρες -ερήμην των υπολοίπων Βουλευτών και των τοπικών φορέων της μεγαλονήσου -συζήτησε το θέμα μόνο με τους κυβερνητικούς βουλευτές της Κρήτης. 
Στη συνέχεια, απέστειλε επιστολή εν ίδει φιρμανιού προς την Περιφερειακή Ένωση Δήμων της Κρήτης όπου ενημερώνει για το σχεδιασμό του Υπουργείου του για την φιλοξενία των 2000 μεταναστών στην Κρήτη".
Προειδοποιεί δε την κυβέρνηση  ότι αν δεν αναθεωρήσει την τακτική της  απέναντι στην Κρήτη  "θα βιώσει ένα άνευ προηγουμένου  πολιτικό Βατερλό".  

Lesvos Voice: Στη Κρήτη όλα είναι αλλιώς.. η τοπική αυτοδιοίκηση λειτουργεί.. τα κόμματα παίρνουν καθαρή θέση, το ίδιο και οι βουλευτές που εκλέγονται στο νησί... 
Ενώ δεν διστάζουν να ανεβάσουν και τους τόνους χωρίς να φοβούνται μη τους ...κακοχαρακτηρίσουν !!!!!!
Αλλά και η κυβέρνηση προσπαθεί να κινηθεί πιο προσεκτικά.. κάνει συσκέψεις πριν "αποφασίσει και διατάξει" όπως αλλού.. στέλνει επιστολές και τους λέει τι και που θα το κάνει αφού.. συμφωνήσουν.. 
Ότι δηλαδή δεν έγινε στα νησιά μας που αφού αφέθηκαν για μήνες στη τύχη τους μετά αποφάσισαν πια θέλουν να "κάψουν" και πια να "σώσουν"... 
Αφήστε που ότι έγινε ειδικά στη Λέσβο, έγινε με την μορφή "τετελεσμένων".. κάτι που γίνεται φυσικά μέχρι σήμερα.. 
Κανένας δεν ξέρει τι μας ξημερώνει.. αφού στην ουσία η εξουσία έχει ...εκχωρηθεί !!!!!!!!!!




Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες