Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΕΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ.. ΑΦΓΑΝΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ.. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ..

Άλλη μια σύγκρουση σημειώθηκε, χθες το βράδυ, στο χοτ σποτ της Μόριας ανάμεσα σε Αφρικανούς και Αφγανούς, ως αποτέλεσμα της πολύμηνης παραμονής χιλιάδων ανθρώπων σε μια δομή που δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τους.
Η σύγκρουση εξελίχθηκε στη 1 μετά μεσάνυχτα και ξέσπασε όταν ομάδα Αφγανών επιτέθηκε σε βορειοαφρικανούς με ξύλα και πέτρες. Οι βορειοαφρικανοί αντεπιτέθηκαν και η σύρραξη γενικεύτηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν μικροτραυματισμοί οι οποίοι αντιμετωπίσθηκαν από εργαζόμενους σε ΜΚΟ που επιχειρούν στο χοτ σποτ. 

Αποτέλεσμα της χθεσινοβραδινής σύγκρουσης ήταν άλλη μια διαφυγή από το χοτ σποτ μεγάλης ομάδας, κυρίως μεταναστών, που προστέθηκαν σε όλους όσοι ζουν, εδώ και καιρό, στο κέντρο της πόλης και διανυκτερεύουν σε δημόσιους χώρους και πάρκα.



Lesvos Voice: Η κατάσταση δεν πάει άλλο... το νησί πρέπει άμεσα να εκκενωθεί.. σε λίγο δεν θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στο δρόμο.. 

..και θέλουμε να πούμε και αυτό και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.. η σύνθεση των μεταναστών που βρίσκονται αυτή την στιγμή στη Λέσβο δεν έχει καμιά σχέση με αυτούς που ήταν πέρσι όταν και η Λέσβος βρέθηκε να έχει περίπου 30 χιλιάδες.. 

Τώρα τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ επικίνδυνα και αυτό μέρα με την μέρα χειροτερεύει.. γιατί κάποιοι από αυτούς είναι ήδη στη Λέσβο πάνω από 6 μήνες και.. τα λεφτά τους τελειώνουν το ίδιο και η υπομονή τους... 

Αλλά τι λέμε τώρα.. εδώ σήμερα μάθαμε ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει και νέο κέντρο για να βάλουν ακόμα περισσότερους.. 

Η κατάσταση σύντομα θα είναι εκτός ελέγχου.. να το θυμάστε αυτό που σας λέμε...  




Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες