Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΟΤΙ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ..ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ !!!!


«Κάναμε πολλά στην Ευρώπη για να βελτιώσουμε την κατάσταση στην Ελλάδα. Αυτό πρέπει να έχει συνέπειες και να οδηγήσει στο να μπορούν να σταλούν πίσω στην Ελλάδα πρόσφυγες σύμφωνα με τη συνθήκη του Δουβλίνου», είπε ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών,Τόμας Ντε Μεζιέρ, σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη "Welt".

Πρόσθεσε όμως ότι πρέπει να επιτευχθεί τώρα μια κοινή ευρωπαϊκή στάση. «Εάν επιταχύνουμε μόνοι μας υπάρχει ο κίνδυνος τα (γερμανικά) διοικητικά δικαστήρια να απαγορεύσουν εντός ολίγου χρόνου την επαναπροώθηση».

Ο Ντε Μεζιέρ κατηγόρησε επίσης την Ελλάδα για τον μεγάλο αριθμό προσφύγων τα περασμένα χρόνια: «Εκεί, στα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης έπρεπε να γίνεται η καταγραφή και να τελειώνει το (προσφυγικό) κύμα. Τότε η Ουγγαρία δεν θα είχε υψώσει φράχτη», όπως είπε στη γερμανική εφημερίδα.



Lesvos Voice: Λοιπόν, αυτό έχει ειπωθεί ξανά ότι δηλαδή οι Γερμανοί θέλουν να επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα μετανάστες που πέρασαν από την χώρα μας και κατέληξαν τελικά στη Γερμανία..

Βέβαια τότε που το είχαμε γράψει είχε ακολουθήσει και δήλωση της κυβέρνησης που το ...διέψευδε.. 


Αλλά βλέπετε ότι ...διαψεύδεται τελικά ..συμβαίνει !!!


Αυτά συμβαίνουν στην απίστευτη χώρα μας με τους τρομερούς υπουργούς τύπου Μουζάλα οι οποίοι έχουν κάνει το ψέμα ...ιδεολογία... 


Γιατί αν μετρήσουμε τι έχουμε ακούσει εδώ στη Λέσβο όλα αυτά τα χρόνια του μεταναστευτικού και όχι μόνο, μπορούμε να γράψουμε ακόμα και ...βιβλίο... 







Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!



www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες