Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΙ ΧΙΟΥ .."ΚΟΥΝΑΝΕ ΜΑΝΤΗΛΙ" ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥΣ !! ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ...

Ανάρτηση έκανε πριν από λίγο ο Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου κ. Κύτελης μετά από την συνάντηση του με αντιπροσωπεία των κατοίκων της Μόριας. 

Η κ. Καλογήρου κατά την προσφιλή της τακτική έλειπε και πάλι... 


Σε σημείο της ανάρτησης ο κ. Κύτελης αναφέρει επί λέξει: ΕΠΕΙΔΗ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΜΟΥ ΡΟΛΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ..  

Με την δήλωση του αυτή ο κ. Κύτελης διαφοροποιείται και αυτός (ακολουθεί και ο Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Κάρμαντζης) από την Περιφερειάρχη κ. Καλογήρου για την στάση της, από την εποχή που η Κυβέρνηση ήθελε ένα και μοναδικό hotspot αυτό της Λέσβου, μέχρι την λήψη του δανείου για την δημιουργία μεταναστευτικής δομής...

Λέει αναλυτικά ο κος Κύτελης...


ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Κ. ΤΡΑΚΕΛΛΗ, ΤΟΝ Κ. ΜΑΡΙΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΚ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ Κ. ΒΙΟΛΑΤΖΗ, ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ. Ο ΛΕΣΒΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. 

ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ. 

ΕΠΕΙΔΗ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΜΟΥ ΡΟΛΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ. 

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΕΣΒΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΩΝ HOT SPOTS ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΨΥΧΩΝ. 

ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ Ο Κ. ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΕΙ. ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΕΞΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ. 

ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΙΑ ΣΑΦΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ. 

ΑΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ.


Τα ίδια και ..χειρότερα από τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου...

Όπως γράφει η εφημερίδα της Χίου ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Κάρμαντζης αποχωρεί από την συμφωνία για το μεταναστευτικό και καλεί σε μια πιο σκληρή θέση... 
Ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι αποχωρεί αφήνοντας «Συριζαίους, Νεοδημοκράτες και Δημοτικούς Συμβούλους» να λύσουν το πρόβλημα...

Μάλιστα για τους ίδιους αναφέρει ότι «αντί να απολογούνται στην κοινωνία και στους πολίτες της Χίου, θεώρησαν ότι είναι ευκαιρία να με πλήξουν πολιτικά και ηθικά». Λύστε τα (σ.σ. τα προβλήματα) κύριοι εσείς που έχετε την ευθύνη, βγείτε από τους κρυψώνες σας και μην κρύβεστε πίσω από το δάκτυλο σας και πίσω από τίμιες και καθαρές πλάτες! Μέχρι εδώ! Τελεία και παύλα!".

Εμείς απευθύνουμε το ερώτημα αν ανάμεσα σ' αυτούς που πρέπει να απολογηθούν στην κοινωνία της Χίου συγκαταλέγεται και η κ. Καλογήρου όπως αφήνεται να εννοηθεί. 

Αλλά και η κ. Καλογήρου αποδοκιμάζει τον Αντιπεριφερειάρχη της αναφέροντας σε δήλωση της όπως λέει η εφημερίδα «Ο κύριος Κάρμαντζης έχει διατυπώσει την προσωπική του θέση».


Γράφει ο ..Λεσβόπληκτος 







Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες