Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ "ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ" ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ ΜΕ ..ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ !!! ...ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!!

Τελικά αυτό που λέγαμε ότι από τώρα και στο εξής δεν θα πιστεύουμε κανέναν σε ότι λέει γιατί κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι, που πολύ απλά, είναι ένας ακόμα αιφνιδιασμός, επιβεβαιώθηκε και σήμερα.. 


Σε δημοσίευμα λοιπόν του Εμπρός που το υπογράφει ο δημοσιογράφος Μαρίνος Ορφανός αποκαλύπτεται ότι η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ επεκτείνει τον Καρά Τεπέ !!!! 
Ολόκληρο το δημοσίευμα μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.. http://www.emprosnet.gr/article/87106-i-upati-armosteia-epekteinei-ton-kara-tepe

Εμείς θα σταθούμε στη παράγραφο που λέει τα παρακάτω...


Την ίδια ώρα όμως, χωρίς τούτο που γράφεται σήμερα να θεωρείται αποκάλυψη, κι ούτε να είναι «κρυφό» και αιφνιδιαστικό σαν την περίπτωση της Λεμονού, η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, έχει σε πλήρη εξέλιξη τον σχεδιασμό της για επέκταση του Κέντρου φιλοξενίας στον Καρά Τεπέ.
Οι διακηρύξεις έχουν δημοσιευτεί εδώ και καιρό (σ.σ. ενδεχομένως χθες να ανοίγονταν και οι προσφορές) και πρόθεση είναι η δημιουργία χώρων για 400 επιπλέον άτομα, με επέκταση δηλαδή των υποδομών που υπάρχουν από πέρυσι το καλοκαίρι και στο υπόλοιπο οικόπεδο της δημοτικής έκτασης στην περιοχή. Ειδικότερα η Ύπατη Αρμοστεία σχεδιάζει να αξιοποιήσει το μέρος του οικοπέδου που είναι επικλινές, και οι προσφορές γίνονται για τη διαμόρφωση του χώρου κατάλληλα, ώστε να εγκατασταθούν ξύλινες κατασκευές.
Οι οποίες μάλιστα θα απαιτούν συναρμολόγηση και θα μπορούν ενδεχομένως να ξεστηθούν και να στηθούν εκ νέου και για εγκατάστασή τους σε άλλα σημεία.


Lesvos Voice: Τώρα μπορεί κάποιος .."υπεύθυνος" να μας πει αυτό τι ακριβώς είναι;;; 
Πότε αυτό αποφασίστηκε;; ..το ξέρουν οι τοπικοί παράγοντες ή θα δηλώσουν πάλι ότι αιφνιδιάστηκαν όπως στη περίπτωση του στρατοπέδου "Λεμονούς";;
Αυτό δεν θεωρείται δηλαδή νέα "παρέμβαση" επειδή γίνετε μέσα σε χώρο που ήδη χρησιμοποιείται;;; 
Και τι ακριβώς σημαίνει .."επέκταση" ή "τοποθέτηση ξύλινων σπιτιών";; 
Πήραν άδεια για να κάνουν τέτοια παρέμβαση σε δημοτικό χώρο και αν ναι ποιος την έδωσε και με ποιες διαδικασίες;;; 
Καλά πριν μερικές μέρες ο Καμμένος και ο Μουζάλας δεν μας έλεγαν ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο;;  
Δηλαδή τι ακριβώς θέλουν να κάνουν τελικά στη Λέσβο;; Να επισκευάσουν ξανά την Μόρια, να επεκτείνουν τον Καρά Τεπέ και να φέρουν και πλοία στο λιμάνι;;; 
Και όλα αυτά την ίδια στιγμή που οι ΜΚΟ συνεχίζουν να "νοικιάζουν" σπίτια στη Μυτιλήνη και όχι μόνο...
Μήπως έχουν ξεφύγει οι άνθρωποι;;; 




Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες