Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΙΣΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!



Οι Ευρωπαίοι εταίροι επανέρχονται στη σκληρή γραμμή για το προσφυγικό-μεταναστευτικό την ώρα που πολλαπλασιάζονται τα κρούσματα βίας στα hot spot

Πολυμέτωπη αναζωπύρωση εξελίσσεται τα τελευταία 24ωρα στην προσφυγική κρίση, τόσο με εκρήξεις βίας στα hot spot στα ελληνικά νησιά, όσο και με αυστηρές δηλώσεις προς την Ελλάδα εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Ο έλεγχος της κατάστασης φαίνεται ότι, για άλλη μία φορά, ξεφεύγει από τα χέρια των Ελλήνων αρμοδίων καθώς οι Ευρωπαίοι εταίροι επανέρχονται στη σκληρή γραμμή για το προσφυγικό-μεταναστευτικό. 

Ο άμεσος κίνδυνος κατάρρευσης της συμφωνίας Τουρκίας-ΕΕ, αλλά κυρίως η εκλογική ήττα της Άνγκελα Μέρκελ στην περιφέρεια Μεκλεμβούργου-Πομερανίας, έχουν θέσει σε συναγερμό την Ευρώπη. 

Στο δίλημμα «άνοδος ακροδεξιάς ή απώθηση προσφύγων», η ΕΕ απαντά κατ' αρχήν τοποθετώντας την Ελλάδα στην πρώτη γραμμή. Και φαίνεται πως συντάσσεται με τις ακραίες και έμπλεες κυνισμού δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Εσωτερικών, Τόμας ντε Μεζιέρ, ο οποίος προαναγγέλλει επαναπροωθήσεις μεταναστών στην Ελλάδα, εφόσον αυτοί δεν δικαιούνται άσυλο στην Ευρώπη. 

Στο ίδιο πνεύμα, η εκπρόσωπος της Κομισιόν, Νατάσα Μπερτό, δηλώνει ότι «ναι μεν η συνθήκη του Δουβλίνου τελεί υπό αναθεώρηση, η Ελλάδα όμως οφείλει να εφαρμόζει απαρέγκλιτα την υφιστάμενη συμφωνία. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή της να επαναφέρει την Ελλάδα στις προδιαγραφές της συνθήκης του Δουβλίνου έως το τέλος του έτους»

Όπερ μεθερμηνευόμενον σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι, με την οικονομική κυρίως ενίσχυση της χώρας μας, η ΕΕ θεωρεί ότι έχουν γίνει όλα όσα θα μπορούσαν ώστε οι ελληνικές αρχές να διαχειριστούν το ζήτημα του ασύλου. Δηλαδή, ακριβώς ό,τι λέει ο ντε Μεζιέρ. 




Lesvos Voice: Είμαστε σίγουροι ότι τα όσα είπε ο Γερμανός δεν ήταν "λόγια του αέρα"...

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές εβδομάδες με ένα δημοσίευμα Γερμανικής εφημερίδας που έλεγε ότι οι Γερμανοί θέλουν να στείλουν πίσω στην Ελλάδα μετανάστες... 

Μάλιστα τότε Ελληνικά μέσα είχαν γράψει ότι αυτούς θέλουν να τους στείλουν στη Κρήτη.. 

Το Lesvos Voice το είχε γράψει και είχαμε γράψει και την διάψευση του Μουζάλα που όπως κάνει πάντα άρχισε να λέει τα διάφορα περί Ευρωπαϊκής αλληλεγγύης και ότι η Ελλάδα έκανε ότι έπρεπε και όλα αυτά είναι ψέματα.. 

Έλα ντε όμως που δεν ήταν ψέματα... βγαίνει ο Γερμανός και είπε όσα είπε και βγαίνει αμέσως και η Κομισιόν και καλύπτει απόλυτα τον Γερμανό...

...αλήθεια που είναι τώρα ο Αβραμόπουλος της ..Κομισιόν ;;; 

Πάμε όμως παρακάτω.. Ο Γερμανός το είπε.. η Κομισιόν το είπε.. ο Υπουργός Μουζάλας τι κάνει;;... η Ελληνική κυβέρνηση τι κάνει;;; 

...έχει καταλάβει ότι οι Γερμανοί δεν μπορούν πλέον να "παίξουν" φιλικά στο θέμα;;;

Έχουν καταλάβει ότι μας πιέζουν πλέον από παντού και είμαστε στη μέση;;; 

Έχουν καταλάβει ότι κάτι πρέπει να κάνουν και ότι τέλειωσαν πια τα .."κούφια λόγια";;;;




Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!



www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες