Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΕΣΒΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ.. ΤΟΠΙΚΟ SITE ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !!!!

Στη φωτογραφία που σας παραθέτουμε, φαίνονται μέσα στο κόκκινο περίγραμμα οι μπουλντόζες, που δουλεύουν πυρετωδώς.











Μια αποκάλυψη που ήδη έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις και βέβαια μια σχετική ανακάλυψη, έκανε σήμερα το τοπικό site Lesvosnews.gr του δημοσιογράφου Γιάννη Συνάνη...
Αναδημοσιεύουμε ολόκληρο το δημοσίευμα και την φωτογραφία και τα λέμε μετά....
Το δημοσίευμα...
Το LesvosNews.gr σας κάνει σήμερα μία αποκάλυψη – βόμβα, που έρχεται να διαψεύσει τις υποσχέσεις που δίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ελληνική Κυβέρνηση, για αποσυμφόρηση των Ελληνικών νησιών που δέχονται τις προσφυγικές ροές και που βρίσκονται σε δραματική κατάσταση.
Σύμφωνα με εγκυρότατες δημοσιογραφικές πληροφορίες, το εγκαταλελειμμένο εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα φυλάκιο – στρατόπεδο της Λεμονούς στον Καρά Τεπέ είναι ο χώρος ο οποίος θα διαμορφωθεί σε Hotspot για να φιλοξενήσει μετανάστες.
Το LesvosNews.gr πήγε επί τόπου στο χώρο αυτό και διαπίστωσε ότι όντως συνεργεία του Ελληνικού Στρατού εργάζονται πυρετωδώς, ώστε να καθαρίσουν το φυλάκιο και στη συνέχεια να το παραδώσουν στη διαχείριση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.
Το θέμα που προκύπτει από όλες αυτές οι ενέργειες, είναι γιατί γίνονται εν κρυπτώ και χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση.
Υποθέτουμε ότι εκτός από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, γνώση θα πρέπει να έχουν η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου, αλλά και ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός.
Αν η κ. Καλογήρου και ο κ. Γαληνός έχουν άγνοια επί του θέματος, τότε θα πρέπει άμεσα να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους.
Διότι δεν δικαιολογείται κανείς να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην περιοχή του και να έχει άγρια μεσάνυχτα.
Εάν πάλι γνωρίζουν το θέμα, θα πρέπει να μας πουν αν συναίνεσαν στη δημιουργία του νέου αυτού κέντρου φιλοξενίας μεταναστών, ή αν εξέφρασαν την αντίθεσή τους.
Όπως και να έχει το θέμα, το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν άμεσες αντιδράσεις από τους κατοίκους της Λέσβου, αλλά και από πολλούς φορείς, που βλέπουν σιγά – σιγά η Λέσβος, να καθιερώνεται σαν ένας μόνιμος τόπος φιλοξενίας μεταναστών
Πηγή: Lesvosnews.gr

Lesvos Voice: Πρόκειται αναμφισβήτητα για επιτυχία του συγκεκριμένου site που αποκάλυψε το γεγονός... ότι δηλαδή ύπουλα και χωρίς να ενημερωθεί η τοπική κοινή γνώμη φτιάχνουν ένα ακόμη κέντρο μεταναστών στη Λέσβο !!!!
Το ερώτημα που πολύ σωστά "βάζει" το δημοσίευμα είναι αν το ήξεραν οι τοπικοί παράγοντες γιατί αν το ήξεραν τότε το θέμα παίρνει άλλες διαστάσεις... 
Αλλά και αν δεν το ήξεραν πρέπει να μας που τώρα που το έμαθαν τι θα κάνουν...
Ένα είναι σίγουρο.. αν το δημοσίευμα τελικά επιβεβαιωθεί τότε μιλάμε για στοχοποίηση πλέον της Λέσβου από κέντρα που θέλουν να καταστρέψουν ολοκληρωτικά το νησί... 
Οι ευθύνες είναι πλέον τεράστιες και θα πρέπει άμεσα να διερευνηθούν.. 
Το έχουμε πει ξανά... τα ψέματα τέλειωσαν και όσοι κάνουν "δουλειές" πίσω από την πλάτη του Λεσβιακού λαού πρέπει να δώσουν εξηγήσεις.. 
Η καταστροφή της Λέσβου δεν πρέπει να περάσει...



Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες