Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ.. ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ .."ΑΠΙΘΑΝΟ" ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.. ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ !!!!!

Τελικά αυτή η Κυβέρνηση θεωρεί ότι λογοδοτεί όχι στον Ελληνικό λαό που την εξέλεξε, αλλά στις κάθε είδους ΜΚΟ από τους NO BORDERS έως τους ισλαμιστές φιλάνθρωπους, από τον Σόρος μέχρι τους μετανάστες που έχουν εγκλωβιστεί κατά χιλιάδες στα νησιά. Πώς αλλιώς να εξηγηθούν κάποια πράγματα;

Στo φυλλάδιο που έχει εκδοθεί από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής για τους μετανάστες αναφέρονται και επίσημα πλέον όλα όσα γνωρίζουμε. 

Μάλιστα το σχετικό αρχείο έχει ηλεκτρονικό όνομα ..nisia για να μην υπάρχει παρανόηση ότι αφορά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και ειδικά στη Λέσβο. 

Αλλά ας πάμε γραμμή γραμμή τις οδηγίες προς μετανάστες για να καταλάβουμε τι συμβαίνει...

Οι αγαπητοί μετανάστες λοιπόν κατέφτασαν... 

1)Αναφέρεται στο φυλλάδιο:
Βρίσκεστε στην Ελλάδα, μια ασφαλή χώρα που εγγυάται την άσκηση και προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Καθώς επιλέξατε την είσοδο στην Ελλάδα χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις, θα πρέπει να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία. ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ πρέπει... να παραμείνετε στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης, μέχρι οι ελληνικές αρχές να καταγράψουν τα στοιχεία σας και να λάβουν τα δακτυλικά σας αποτυπώματα. Για όσο διαρκεί η καταγραφή δεν μπορείτε να απομακρυνθείτε. ... ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  Ίσως σας δοθεί η δυνατότητα να βγαίνετε από το Κέντρο Υποδοχής παραμένοντας στο νησί στο οποίο βρίσκεστε.

Ο Λεσβόπληκτος: Άρα έως γίνει αίτηση ασύλου κανείς μετανάστης δεν έχει δικαίωμα να φύγει από την Λέσβο...

ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΑΙΤΗΜΑ ΑΣΥΛΟΥ.. 

2)Αναφέρεται στο φυλλάδιο:
Οι ελληνικές αρχές πρώτα θα εξετάσουν την πιθανότητα να επιστρέψετε πίσω στην Τουρκία, σε συνεργασία με τις τουρκικές αρχές Εάν… οι ελληνικές αρχές αποφασίσουν ότι πρέπει να γυρίσετε στην Τουρκία, …τότε μπορείτε να καταθέσετε προσφυγή. Θα έχετε δικαίωμα να σας βοηθήσει δικηγόρος. 
Εάν… οι ελληνικές αρχές αποφασίσουν ότι θα παραμείνετε στην Ελλάδα για να εξεταστεί η αίτησή σας, …Τότε Η απόφαση μπορεί να αργήσει διότι η Υπηρεσία Ασύλου δέχεται χιλιάδες αιτήσεις. Στο μεταξύ υπάρχει για εσάς η δυνατότητα φιλοξενίας σε ειδικά κέντρα. Όσο εκκρεμεί η απόφαση, έχετε δικαίωμα εργασίας. Εάν … πάρετε διεθνή προστασία στην Ελλάδα , …τότε μπορείτε… να παραμείνετε στην Ελλάδα για τουλάχιστον πέντε (5) χρόνια. …αλλά δεν μπορείτε να εγκατασταθείτε σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά το διάστημα αυτό. 

Ο Λεσβόπληκτος:  Άρα όποιος δεν επιστραφεί στη Τουρκία - αν τον βρουν βέβαια - μπορεί να ζει δωρεάν στην Ελλάδα χωρίς να πληρώνει φόρους, να έχει παροχές υγείας και παιδείας για τα παιδιά του και βέβαια μπορεί να εργαστεί. Και εμείς αιχμάλωτοι του ΕΝΦΙΑ για αξίες που κατέρρευσαν λόγω μεταναστευτικού. 

Να είναι καλά ο Τσίπρας, ο Μουζάλας και ο Σταθάκης που κράτησαν μειωμένο τον ΦΠΑ στα νησιά. 


Όσο για τα παιδιά τα δικά μας που δεν μπορούν να βρουν δουλειά πώς κάνετε έτσι; Ας έχουν ελπίδα, όλο και καμιά δουλίτσα θα ανοίξει στη Μόρια και όπου αλλού. Η απορία μας είναι αν ισχύει η ΚΥΑ που αφορά τις θέσεις εργασίας στη Λέσβο. Πέφτει πάντως πολύ χοντρό δούλεμα... 


Και αν τυχόν την κοπανήσει κανένας μετανάστης στη Γερμανία τι γίνεται;   

3)Αναφέρεται στο φυλλάδιο:
Στο μεταξύ 
 Εάν… θελήσετε να επιστρέψετε στην πατρίδα σας, …τότε οι ελληνικές αρχές και οι διεθνείς οργανισμοί μπορούν να σας βοηθήσουν να επιστρέψετε στην πατρίδα σας. Εάν… θελήσετε να επιστρέψετε στην Τουρκία, …τότε Οι ελληνικές αρχές θα φροντίσουν για τη μεταφορά σας στην Τουρκία, σε συνεργασία με τις τουρκικές αρχές. 

ΟΜΩΣ εάν… Φύγετε από την Ελλάδα με προορισμό άλλη χώρα της Ευρώπης χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις … …τότε … θα σας επιστρέψουν στην Ελλάδα. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ: Η Ελλάδα δεν μπορεί… 
• να υποχρεώσει άλλες χώρες να σας δεχθούν. 
• να σας επιτρέψει να αναχωρήσετε παράνομα.

Ο Λεσβόπληκτος: Άρα δεν φτάνει που οι Ευρωπαίοι δεν τηρούν την συμφωνία μετεγκατάστασης όποιος την κοπανήσει θα γυρίσει σιδηροδέσμιος στην Ελλάδα, την γη της επαγγελίας για τους απανταχού πρόσφυγες της φτώχειας. 

Γιατί όπως αναφέρεται στο φυλλάδιο η Ελλάδα δεν μπορεί να υποχρεώσει άλλες χώρες να δεχτεί μετανάστες...

Νο Border, No Nation, No Deportation... αλλά μόνο για την Ελλάδα.

 Όλοι οι άλλοι λαοί δικαιούνται να έχουν σύνορα και κράτος... οι Έλληνες όχι... 





Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες