Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΤΑΝ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΟΝ ..ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ !! ..Ή ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;

"Οι δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών της Γερμανίας κ. Τόμας Ντε Μεζιέρ, αν έχουν αναπαραχθεί ορθά, δεν ανταποκρίνονται στη σημερινή πραγματικότητα και τις ανάγκες της Ευρώπης" τονίζεται από το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης αρμόδιου για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα.

Με άλλα λόγια ο ...ανεκδιήγητος Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και ...ΜΚΟ (λέμε εμείς) λέει ότι οι Γερμανοί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και τις ανάγκες της Ευρώπης. 

Έχει δηλαδή την ψευδαίσθηση ο κ. Μουζάλας ότι οι Γερμανοί και οι άλλοι λαοί της Ευρώπης θα αφήσουν τα κύματα των μεταναστών να υπονομεύσουν τις χώρες τους για να ικανοποιηθεί ο διεθνιστικός οίστρος αλληλεγγύης προ τους πρόσφυγες της φτώχειας της κ. Τασίας, του κ. Τσίπρα και του ιδίου. 

Εξαφανίζονται οι πρόσφυγες μας έλεγε η κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου... θυμάστε ;;;;

 "δηλώσεις σαν αυτές που έγιναν σήμερα δεν μπορούν να γίνονται δεκτές, όταν από το Relocation (μετεγκατάσταση) που αποφάσισε η ΕΕ για φέτος και αφορά 33.000 πρόσφυγες από την Ελλάδα, έχουν γίνει δεκτοί σε ευρωπαϊκές χώρες περίπου 3.000, την ίδια ώρα μάλιστα που 7.000 είναι έτοιμοι για μετεγκατάσταση και δεν έχουν ανοίξει θέσεις. Βεβαίως το ίδιο ισχύει και για την Ιταλία που δοκιμάζεται σκληρά." ..είπε πάλι ο Μουζάλας !!!!

Αυτό και αν είναι ομολογία αποτυχίας.... 

Καλά ο κ. Μουζάλας και ο κ. Τσίπρας δεν μας έλεγαν ότι η Αυστρία και η Ουγγαρία είναι απομονωμένες στην Ε.Ε;; ..πως προέκυψε την θέση αυτών των δυο χωρών να την ακολουθήσουν τελικά όλες;;;... 

"Η Ελλάδα θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τη συμφωνία ΕΕ- Τουρκίας λαμβάνοντας το δικό της μερίδιο ευθύνης. Απαιτούμε όμως ταυτόχρονα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους ηγέτες της να αναλάβουν το δικό τους" λέει επίσης ο κ. Μουζάλας !!!!!

Καλά ο κος Μουζάλας δεν ήξερε πόσοι μετανάστες εστάλησαν πίσω στη Τουρκία μετά τη συμφωνία και πόσους μας έστειλαν οι Ισλαμιστές του Ερντογάν; 

Τώρα που τα νούμερα βγήκαν στη δημοσιότητα μπορεί να ..."γελάσει και το παρδαλό κατσίκι" στην Ελλάδα και όχι μόνο... 

Γράφει ο ...Λεσβόπληκτος



Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  





                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες