Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

5.552 ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ... ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ.. ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ.. ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ.. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.. ΣΙΩΠΗ !!!!!

Σε Μυτιλήνη και Χίο έχουν εγκλωβιστεί σχεδόν 9.000 ενώ η χωρητικότητα των κέντρων υποδοχής είναι για 4.500

Σταθερά τριψήφιος παραμένει ο αριθμός των μεταναστών που καθημερινά φτάνουν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου απο τα τουρκικά παράλια τη στιγμή που ο αριθμός όσων επαναπροωθούνται είναι πολύ μικρός.

Μόλις σήμερα για πρώτη φορά μετά τις 25 Αυγούστου, βάσει των στοιχείων της Κομισιόν, επέστρεψαν στην Τουρκία 16 μετανάστες από τη Μυτιλήνη την ώρα που σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση του συντονιστικού της κυβέρνησης για το προσφυγικό 106 μετανάστες έφτασαν σε Λέσβο και Χίο τις τελευταίες 24 ώρες.

Συνολικά στα δύο αυτά νησιά που σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος της προσφυγικής κρίσης βρίσκονται εγκλωβισμένοι σχεδόν 9.000 μετανάστες ενώ τα κέντρα φιλοξενίας μπορούν να υποδεχθούν τους μισούς από αυτούς.


Lesvos Voice: Στη Λέσβο αυτή την στιγμή και σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνονται κεντρικά, ο αριθμός των μεταναστών στο νησί έφτασε τους ..5.552 !!!!!!!!

Και το λέμε ξανά γιατί κανένας δεν μας απαντά.. αυτοί είναι όλοι ή δεν υπολογίζουν όσοι έχουν μπει σε σπίτια από τις διάφορες ΜΚΟ που δεν ρωτούν κανέναν;;;; 

Και ενώ ο αριθμός αυξάνει μέρα με την μέρα, κουβέντα δεν ακούμε για το πότε θα γίνει μεταφορά μεταναστών στην ηπειρωτική Ελλάδα... ακούμε βέβαια πολλά λόγια και πολλές υποσχέσεις αλλά δεσμευτική ημερομηνία μεταφοράς δεν έχουμε ακούσει.. 

Μόνο μη μας πούνε στο τέλος ότι αυτοί που είναι στο νησί, που ουσιαστικά έχουν μπει στη χώρα μετά την συμφωνία Ε.Ε. - Τουρκίας, δεν μπορούν να μεταφερθούν γιατί δεν ...προβλέπετε... γιατί αν συμβεί και αυτό τότε ..άστα να πάνε....






Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  






                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες