Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.. ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ !!!

Πυκνώνουν επικίνδυνα τα σύννεφα πάνω από τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίο... 

Ο άτυπος εκπρόσωπος του Ερντογάν Ιμπραχήμ Καραγκιούλ ξαναχτυπά κατηγορώντας τον Πατριάρχη ως Πράκτορα της CIA που δουλεύει από κοινού με τον Φετουλάχ Γκιουλέν και την CIA για τον διαμελισμό της Τουρκίας.

Τους παρανοϊκούς και αστήρικτους ισχυρισμούς συμπληρώνει ο ακόμα πιο απίστευτος ισχυρισμός ότι η γραμμή διχοτόμησης της Τουρκίας θα περνούσε μέσα από την Κωνσταντινούπολη. Οι Αμερικάνοι θα κρατούσαν το ευρωπαϊκό τμήμα...

Αποδεικτικό υλικό για τον Καραγκιούλ αποτελεί το πωλητήριο από τις οργανώσεις του Φετουλάχ Γκιουλέν όλων των περιουσιακών στοιχείων στην ανατολική πλευρά της Κωνσταντινούπολης. 

Στο άρθρο βέβαια υπάρχει και συμμετοχή των απαραίτητων Ισραηλινών και του εβραϊκού λόμπι στην Αμερική, ακόμα και της EURACTIV. 

Αλήθεια λέει τίποτα το όνομα της EURACTIV σε Έλληνες και Περιφερειακούς αξιωματούχους ;


Για μας τα συμπεράσματα είναι 3..


α) Το μέλλον του Βαρθολομαίου και του Οικουμενικού Πατριαρχείου είναι αβέβαιο για να το πούμε κομψά.


β)  Πόσο επικίνδυνοι είναι για την Ελλάδα και την Λέσβο όλοι αυτοί οι πρωτοπόροι της διεθνούς αλληλεγγύης και φιλανθρωπίας που ζητούσαν μέσα στην Τουρκία κοινή πολιτική Ελλάδας και Τουρκίας για το μεταναστευτικό.


γ) Έχουν υπόψη όλοι αυτοί οι παράγοντες στην Λέσβο και στην Ελληνική Κυβέρνηση τους κινδύνους ύπαρξης σουνιτικής μουσουλμανικής κοινότητας στη Λέσβο και τα άλλα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου για την ελληνική κυριαρχία στα νησιά σε μια περίοδο που ξαναγράφονται τα σύνορα της περιοχής ; Aν συμβεί κάτι δεν θα ζητηθούν ευθύνες ; 

Γράφει ο ..Λεσβόπληκτος


Όσοι ξέρετε Τουρκικά εδώ....




Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες