Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΤΑΝ Η ΜΕΡΚΕΛ ΧΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΕ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ !!

Η Μέρκελ καταρρέει και μαζί της καταρρέει και η φιλομεταναστευτική της πολιτική ... 

Η αρχή του τέλους ήταν η νύχτα της Πρωτοχρονιάς όταν εκατοντάδες Γερμανίδες δέχτηκαν σεξουαλικές επιθέσεις μέχρι και βιασμούς κατά την διάρκεια της λεγόμενης Σιλβέστερνάχτ. 

Στην αρχή υπήρξε προσπάθεια συγκάλυψης όμως τα γεγονότα και οι καταγγελίες πήραν τέτοια έκταση που αυτό στάθηκε αδύνατο. Εμείς εδώ στο Lesvos Voice πρώτοι είχαμε μιλήσει για τις συνέπειες εκείνης της νύχτας πριν ακόμα και από τις αναλύσεις του γερμανικού τύπου.

Από εκεί και πέρα έγιναν πολλά.. "μοναχικοί λύκοι" εμφανίστηκαν σε διάφορες γερμανικές πόλεις και οι Γερμανοί άρχισαν να μετρούν θύματα.. έγιναν τα γεγονότα και στη Γαλλία και ο φόβος κυριάρχησε..   



Τώρα έρχεται το χτύπημα στις τοπικές εκλογές του ομόσπονδου κρατιδίου του Μεκλεμβούργου - Πομερανίας της πατρίδας της Μέρκελ !!!! 

Το κόμμα της Δεξιάς συγκεντρώνει μόλις το 19% και έρχεται τρίτο πίσω από τους ακροδεξιούς της Εναλλακτικής για την Γερμανία ΑfD. Η ατζέντα του κόμματος αυτού είναι καθαρά αντιμεταναστευτική και σε ένα βαθμό και αντιευρωπαϊκή !!!


Μια προσεκτική ανάλυση των αποτελεσμάτων όμως δείχνει ότι ακόμα ισχυρότερο χτύπημα δέχονται οι Σοσιαλδημοκράτες του SPD.


Οι ψηφοφόροι του AfD προέρχονται όπως δείχνει και το γράφημα κατά 17% από τους Σοσιαλιστές και 15% από τους Χριστιανοδημοκράτες, αλλά και οι Πράσινοι βρέθηκαν εκτός...  
Το άμεσο συμπέρασμα είναι ότι η Γερμανία θα σκληρύνει τη θέση της στο μεταναστευτικό και θα θελήσει να μας στείλει πακέτο τους μετανάστες που πέρασαν και καταγράφηκαν στην Ελλάδα... δεν θα αργήσει να συμβεί.. πολύ περισσότερο αν απέναντι τους έχουν εδώ στη Ελλάδα ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν τίποτα...

Για παράδειγμα μπορεί κάποιος να μας πει αν κάποιος εδώ στην Ελλάδα μπορεί να συνδέσει το αποτέλεσμα των Γερμανικών εκλογών με την συμφωνία Ε.Ε. - Τουρκίας;;;

Πιστεύουν δηλαδή ακόμα ότι υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσει Γερμανός πολιτικός με το να πάρουν την κατάργηση της Βίζας οι Τούρκοι... αυτό δηλαδή που ζητά ο Ερντογάν για να υπάρχει έστω και αυτή η "μαϊμού" πλέον συμφωνία;;; 


Γράφει ο ...Παράτυπος Ιθαγενής 




Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!



www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες