Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.. 360 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.. 265 ΓΙΑ ΤΟΥΣ 18ΑΡΗΔΕΣ !! ..SUCCESS STORY ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ !!!



Παρά την καλυτέρευση των επίσημων αριθμών που αφορούν την πορεία της ανεργίας, ο οποίος σε ένα βαθμό οφείλεται και στην μετανάστευση, ο μέσος μισθός στην Ελλάδα χειροτερεύει καθώς περνά ο καιρός.

Ειδικά για τους νέους, αλλά και για εκείνους που βρίσκονται στις γενιά των τριαντάρηδων και σαραντάρηδων τα ευρήματα από την επεξεργασία του «μισθολογίου» στον ιδιωτικό τομέα προκαλούν θλίψη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», που παρουσιάζει στοιχεία από τις αναλυτικές περιοδικές δηλώσεις που υποβάλλονται στον ΕΦΚΑ, για να εξασφαλίσει κάποιος καθαρό μισθό άνω των 1000 ευρώ θα πρέπει να έχει περάσει τα 50. 
Μάλιστα, τα πλέον πρόσφατα διαθέσιμα στοιχεία για την κατανομή των μισθών, που αναφέρονται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας με βάση την ηλικία των εργαζομένων, προέρχονται από την επεξεργασία των αναλυτικών περιοδικών δηλώσεων που υποβάλλονται στο ΙΚΑ και αφορούν τον Ιούνιο του 2016. 
Έκτοτε εκτιμάται ότι έχουν υπάρξει και άλλες μειώσεις κυρίως λόγω αύξησης του μεριδίου της μερικής απασχόλησης στη συνολική απασχόληση.
Όσον αφορά τους νέους κατά των 30 ετών τα νούμερα είναι απλά τραγικά:  Ο νέος ηλικίας 24 ετών αμείβεται σήμερα στην Ελλάδα με 380 ευρώ τον μήνα κατά μέσο όρο, ενώ ο ηλικίας 18 ετών αν βρει δουλειά θα πρέπει να συμβιβαστεί με 265 ευρώ καθαρά κατά μέσο όρο.












Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!



www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες