Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΤΟΥ ..ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ..ΕΥΕΡΓΕΤΗ !!! ..ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ;;


«Έμποροι, βιοτέχνες και επαγγελματίες μάς θεωρούν ευεργέτες», τόνισε το πρωί της Πέμπτης ο Γιάννης Μπαλάφας.
Ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και επεσήμανε ότι με αφορμή τη μείωση των εισφορών (!) που πληρώνουν οι εν λόγω επαγγελματίες -όπως είπε- τον σταμάτησε μηχανάκι στο δρόμο και του είπε ότι θεωρούν την κυβέρνηση ευεργέτες.
«Σας λέω γεγονότα, δεν σας λέω ότι πανηγυρίζουμε, αλλά ο κόσμος του ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο) θεωρεί πολύ θετικό μέτρο τη μείωση των ασφαλίστρων σε αυτές τις συνθήκες», πρόσθεσε.

Lesvos Voice: Προσέξτε τώρα.. ο Κος Γιάννης Μπαλάφας είναι Υφυπουργός του Μουζάλα.. του γνωστού.. και πιστεύει ότι υπάρχει κόσμος που τον θεωρεί ευεργέτη !!! 
Ας ονειρευτούμε λοιπόν μαζί του.. 
Ο κος Μπαλάφας, λέει,  έρχεται στη Λέσβο και χιλιάδες Μυτιληνιοί τον υποδέχονται στο αεροδρόμιο.. τον ευχαριστούν και τον ζητωκραυγάζουν για την μεγάλη επιτυχία της διαχείρισης της μεταναστευτικής πολιτικής που εφαρμόζει το Υπουργείο του.. ο ίδιος πλέει σε "πελάγη ευτυχίας" και ευχαριστεί τον κόσμο για την μεγαλειώδη υποδοχή.. 
Και μετά εμείς ξυπνήσαμε.. αλλά για τον κο Μπαλάφα δεν ξέρουμε γιατί την επόμενη μέρα τον ακούσαμε να λέει ότι στη Λέσβο θα του στήσουν ανδριάντα...


Υ.Γ. Στην υποδοχή στο αεροδρόμιο οι πιο φανατικοί υποστηρικτές ήταν οι επιχειρηματίες και οι επαγγελματίες της Λέσβου, κυρίως του τουριστικού κλάδου...  










Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους


προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες