Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΣΕΛΕΝΤΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ.. "ΜΑΣ ΦΙΜΩΝΕΙ Ο ΣΠΙΡΤΖΗΣ" ΑΠΑΝΤΑ !! ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ..


Ξεσπά κατά της κυβέρνησης, μετά την κλήση σε απολογία, που έλαβε ο καθηγητής σεισμολογίας και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Άκης Τσελέντης για τις δηλώσεις που έκανε μετά τον σεισμό της Λέσβου.


Ο Άκης Τσελέντης ξεσπά μέσω facebook κατακεραυνώνοντας την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορώντας ευθέως τον υπουργός Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη ότι φιμώνει και τρομοκρατεί τις επιστημονικές φωνές.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Μόλις προσγειώθηκα Νέο Δελχί και ενημερώθηκα από τη Γραμματέα μου ότι καλούμαι από την εισαγγελέα για δηλώσεις για το σεισμό Λέσβου. 

Φαίνεται ότι η «Αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ και του Σπιρτζή υπηρετούν τη δημοκρατία, φιμώνοντας επιστημονικές φωνές και τρομοκρατώντας (αυτούς που ψαρώνουν βέβαια όχι εμένα).

Ακόμα είναι νωπές οι υποτιμητικές δηλώσεις του Σπίρτζη στη Λέσβο, σχετικά με την σεισμολογική κοινότητα. 

Ας έρθει στο Γεωδυναμικό να δει πως με νύχια και δόντια κρατάμε την βάρδια ζωντανή επί 24ώρου βάσης. 

Ας έρθει να μας πει γιατί τις 30.00 ευρώ που μου υποσχέθηκε πριν κοντά ένα χρόνο για να πληρώνουμε την βάρδια, ακόμα δεν τις πήραμε.


Πληροφορήθηκε επίσης ότι έλαβε κλήση και ο Μάκης Χουλιάρας. 

Δεν κοιτάνε τα χάλια τους που οι σεισμοπαθείς από το Ληξούρι ακόμα περιμένουν τα επιδόματα, οι της Λέσβου κοιμούνται στις εκκλησίες, τα δημόσια κτίρια είναι χωρίς έλεγχο, πολλά σχολεία είναι χωρίς έλεγχο στατικότητας και τόσα άλλα.  

Αν θέλουν κυβερνητικούς σεισμολόγους σπογκολάριους να ψάξουν άλλου».

Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους


προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.