Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

ΑΠΟ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ !!Ο Δήμος Λέσβου, με ανακοίνωση του γνωρίζει στους σεισμόπληκτους του σεισμού της 12ης Ιουλίου ότι σύμφωνα και με τις διαβεβαιώσεις της Κυβέρνησης, τα επιδόματα που έχουν ανακοινωθεί για τους δικαιούχους θα καταβληθούν κανονικά από πιστώσεις του Δήμου.


Αυτό μόλις ολοκληρωθούν οι καταγραφές και η προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών από τους δικαιούχους.

Το μηνιαίο επίδομα που έχει επίσης ανακοινωθεί, θα καταβληθεί μόλις ολοκληρωθούν οι σχετικοί έλεγχοι και οι δικαιούχοι μπορούν να προχωρούν άμεσα στην ενοικίαση των διαθέσιμων κατοικιών.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, στο Δήμο Λέσβου υπάρχει κατάσταση των κατοικιών που διατίθενται για ενοικίαση, από την οποία οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά για το ποια από τις οικίες εξυπηρετεί τις ανάγκες τους.

Για την ενοικίαση των κατοικιών ο Δήμος Λέσβου εγγυάται ότι τα χρήματα θα καταβληθούν κανονικά, δηλαδή κανείς δικαιούχος δεν πρόκειται να χάσει τα χρήματά του.
Σχετικά με τους πληγέντες που φιλοξενούνται σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, η παραμονή μπορεί να παραταθεί για μερικές ημέρες και παράλληλα βέβαια να προχωρούν οι διαδικασίες για την ενοικίαση σπιτιού.

Σε κάθε περίπτωση και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια, ο Δήμος Λέσβου κάνει γνωστό ότι κανείς δεν πρόκειται να μείνει στο δρόμο ενώ για οποιοδήποτε σχετικό πρόβλημα προκύπτει, οι εν λόγω πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τον Δήμο Λέσβου ή και με τον ίδιο τον Δήμαρχο.

Για τα σπίτια που υπέστησαν ζημιές, επισημαίνεται ότι ο Δήμος Λέσβου διέθεσε 15 άτομα που ασχολούνται με την φύλαξη των περιουσιών των σεισμοπλήκτων, αλλά και για διάφορες εργασίες στήριξης των σεισμοπαθών.
Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.