Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

ΤΟ "ΠΑΛΕΥΟΥΝ" ΟΙ ΜΟΛΥΒΙΑΤΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΡΘΙΟ ΤΟΝ ..ΜΟΛΥΒΟ !!! "ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ.." ΛΕΝΕ !!!!



Στον Μόλυβο βρέθηκαν για διήμερο "φίλοι" του Lesvos Voice και μας έστειλαν .."ανταπόκριση" !! 

Ο κόσμος δεν είναι πολύς.. οι Μολυβιάτες όμως είναι στις "επάλξεις".. έχουν ανοίξει τα μαγαζιά τους τα έχουν περιποιηθεί και προσπαθούν να εξυπηρετήσουν όσους τουρίστες αποφάσισαν να έρθουν στη Λέσβο και να επισκεφτούν την περιοχή.. 

"Αισθανόμαστε μεγάλη υποχρέωση σε όσους tour operators  στάθηκαν στον Μόλυβο και δούλεψαν και φέτος μαζί μας, σε αυτή την δύσκολη χρονιά" έλεγε ένας ξενοδόχος από τους "καλούς" της περιοχής και συνέχισε.. "χρειάζονται πολλά να γίνουν ώστε να πάρουμε πίσω το μερίδιο της αγοράς που είχαμε, πάντως εμείς εδώ στο Μόλυβο προσπαθούμε..."

Βέβαια η ..προσπάθεια μόνο δεν φτάνει, χρειάζονται και ουσιαστική βοήθεια αλλά και να εμπεριστατωθεί η αντίληψη στο εξωτερικό και στο εσωτερικό ότι το πρόβλημα που οδήγησε σε αυτή την κατάσταση το νησί έχει οριστικά λυθεί.. 

Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει το πρόβλημα να ..λυθεί !!!! ..έχει λυθεί;;; ..προφανώς όχι !! 

Έτσι έχουμε το φετινό "φαινόμενο" η Ελλάδα να "βουλιάζει" από τουρισμό και εδώ στη Λέσβο να έχουμε μια από τις χειρότερες χρονιές... 

Όπως και αν έχει όμως αυτό που έχει σημασία φέτος είναι να στηρίξουμε με όλες μας τι δυνάμεις τους τοπικούς τουριστικούς προορισμούς, δεν μπορούν να γίνουν θαύματα αλλά κάτι είναι και αυτό...








Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  



                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!!  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες