Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

ΣΤΗ ΚΩ ΔΕΝ «ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ».. 90% Η ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ !!! Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ !!!


Η είδηση: Ξεπέρασε το 90% η πληρότητα των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων σε Ρόδο και Κω τον Ιούνιο και σε ανάλογους ρυθμούς αναμένεται ότι θα εξελιχθεί η τουριστική κίνηση και τους επόμενους μήνες σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των τουριστικών παραγόντων της περιοχής


Lesvos Voice: Πρέπει να πούμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι που η Κω πάει καλά φέτος και δείχνει να ξεπερνά γρήγορα την κρίση του μεταναστευτικού..

Είναι θετικό γεγονός και δείχνει ότι αν τα πράγματα γινόταν αλλιώς και στα άλλα νησιά θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι διαφορετικά..

Θυμόμαστε όμως μια «κουβεντούλα» που είχαμε πέρυσι τον χειμώνα με δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Λέσβου,  που όταν ήρθε η συζήτηση για τις ευθύνες των τοπικών παραγόντων για την διαχείριση του μεταναστευτικού και για την ζημιά που έγινε στο νησί, όταν εμείς χρησιμοποιήσαμε το επιχείρημα του Δημάρχου της Κω που αντιδρά, η αντίδραση του ..δικού μας δημοτικού συμβούλου ήταν.. ”έλα μωρέ, θα κάνουμε εμείς αυτά που κάνει ο Δήμαρχος της Κω;;.. είναι σοβαρά πράγματα αυτά;; ..εμείς θα κερδίσουμε αλλιώς.. θα διαφημιστεί το νησί μέσα από την αλληλεγγύη που δείχνει..”

Τελικά βέβαια ο Δήμαρχος της Κω δεν πήρε κανένα βραβείο.. ούτε «ποζάρισε» σε καμιά μεγάλη Ευρωπαϊκή εφημερίδα.. ούτε «βγήκε» σε μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.. δεν έγινε δηλαδή διάσημος και άκουσε και τα ..”ατελείωτα” από τους εγχώριους «γιαλαντζί ανθρωπιστές»..

Τα κατάφερε όμως..  το νησί του «στάθηκε» και δεν κάθονται τώρα οι συμπολίτες του να βλέπουν τα ..αεροπλάνα να περνούν !!!!!!  













Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες