Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

580 ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΙ !!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ .."ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ" ΔΗΛΑΔΗ !!! ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΚΟΥΒΑΡΝΤΑΔΕΣ !!!


Την ερχόμενη Παρασκευή θα δοθεί το έκτακτο οικονομικό βοήθημα των 580 ευρώ στους πρώτους 104 δικαιούχους σεισμόπληκτους της ευρύτερης περιοχής Πολιχνίτου και Πλωμαρίου Λέσβου τα σπίτια των οποίων υπέστησαν ζημιές πριν 40 μέρες από το μεγάλο σεισμό της 12ης Ιουνίου.
Μιλώντας στο Σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Λέσβου Παναγιώτης Τσουπής υποστήριξε πως θα πιστωθούν οι λογαριασμοί 104 δικαιούχων από τις 500 αιτήσεις που συνολικά έχουν κατατεθεί, καθώς μόνο αυτοί έχουν ολοκληρώσει την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών και έχουν ελεγχθεί από τις υπηρεσίες.



Lesvos Voice: Αν δεν ήταν τόσο τραγικό το θέμα εμείς εδώ στο L.V. ξέραμε καλά πως θα σχολιάζαμε την παραπάνω είδηση.. 

Γιατί το δούλεμα έχει και τα όρια του !!! ..θα ξέραμε δηλαδή πολύ καλά τι έπρεπε να γράψουμε για όλους αυτούς τους "τύπους" που πήγαν στη Βρίσα και υποσχέθηκαν "φύκια για μεταξωτές κορδέλες" !!! 

Αλλά περιμένουμε να δούμε.. 

Τα παραπάνω ποσά είναι ψίχουλα.. είναι ντροπή για όσους ήρθαν και έκαναν "δηλώσεις", λες και έχουν να κάνουν με τίποτα ζητιάνους, επειδή οι άνθρωποι έχασαν τα σπίτια τους..

Και αυτά για τα άτοκα δάνεια τα ακούμε βερεσέ.. τα ίδια και με τα διάφορα ..επιδοτούμενα !!! 

Να δουν όλοι να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη και να αφήσουν τα μεγάλα λόγια και τις .."λαξευμένες πέτρες" !!! 

Αν θέλεις να κάνεις την Βρίσα  .."όπως ήταν", τότε θέλει ουσιαστική βοήθεια και όχι να κάνεις "εσύ" το κομμάτι σου και να πληρώσει ο κοσμάκης, που σε τελική ανάλυση δεν έχει ίσως την δυνατότητα να καλύψει ούτε το άτοκο δάνειο.. 

Παραμύθια τέλος λοιπόν.. πολλά ακούσαμε.. τώρα περιμένουμε να δούμε.. 










Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους


προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες