Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ !!! ΑΛΛΑ 6,48 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ ΔΙΝΕΙ Η Ε.Ε. ΣΕ ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ ΚΑΙ ΣΟΥΔΑ !!! ΣΥΝΟΛΙΚΑ 871 ΕΚΑΤ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ !!!!


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χορηγεί επιπλέον 6,48 εκατ. ευρώ ως επείγουσα βοήθεια για τη βελτίωση των όρων υποδοχής στα κέντρα φιλοξενίας στα ελληνικά νησιά Λέσβο (Καρά Τεπέ) και Χίο (Σούδα), σύμφωνα με ανακοίνωση της Κομισιόν.

Με τη χρηματοδότηση αυτή, η Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR) θα παράσχει υπηρεσίες όπως τρόφιμα, νερό και αποχέτευση, και θα συμβάλει στη διασφάλιση τόσο της προστασίας για τους ευάλωτους μετανάστες όσο και της εκπαίδευσης και της ιατροφαρμακευτικής τους περίθαλψης.
Η συνολική χρηματοδότηση έκτακτης ανάγκης που έχει διατεθεί στις ελληνικές αρχές και στους διεθνείς οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ανέρχεται πλέον σε 361,82 εκατ. ευρώ, με την προσθήκη 509,5 εκατ. ευρώ που διατέθηκαν στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των εθνικών προγραμμάτων της περιόδου 2014-2020.

Lesvos Voice: Τα λεφτά που έχουν δοθεί είναι .."τρελά" !! ..και έχει μεγάλη σημασία να μάθουμε κάποια στιγμή που έχουν πάει αυτά τα λεφτά και ποιοι τα διαχειρίστηκαν;; 
Αυτό που είναι σίγουρο - και δεν έχουμε καμιά διάθεση να το αμφισβητήσουμε - είναι ότι τα λεφτά που πήρε η τοπική αυτοδιοίκηση για τις επιπτώσεις του μεταναστευτικού είναι κάτι ψίχουλα.. 
Δεν υπολογίζουμε τις ..υποσχέσεις ούτε τα λόγια του αέρα και το δούλεμα γενικότερα..
Υπολογίζουμε μόνο όσα μπήκαν τελικά στο ταμείο.. και αυτά δεν φτάνουν ούτε για ..τσιγάρα !!! 
Επομένως που έχουν πάει τόσα λεφτά;; πόσα πήραν οι ΜΚΟ και τι  έργο πρόσφεραν τελικά;; 
Πόσα διαχειρίστηκαν τα Υπουργεία και τι τα έκαναν;; 
Για τους κατοίκους των νησιών ξέρουμε.. αυτοί χόρτασαν με την.. αλληλεγγύη.. τόσα λεφτά όμως που πήγαν;;;  








Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους


προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες