Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΚΑΤΖΑΝΟΣ !!! ...ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ..ΕΠΙΜΕΝΕΙ !!!



Ακουγόταν σαν φήμη εδώ και μέρες αλλά όπως φαίνεται δεν ήταν μόνο ..φήμη !! ..υπήρχε βασικός λόγος και τελικά η παραίτηση ήρθε !! 


Ο λόγος για τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Κατζανό ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του στο Δήμαρχο Γαληνό και δηλώνει μάλιστα ότι δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφαση του παρά τις πιέσεις που δέχεται.. 

Ο Γιώργος Κατζανός δεν ήταν ένας τυχαίος αντιδήμαρχος, είχε την αρμοδιότητα της καθαριότητας η οποία είναι από τις πιο σημαντικές για έναν Δήμο και μάλιστα εκτός από αυτή την αρμοδιότητα είχε και την ευθύνη του Ευεργέτουλα, της Αγιάσου και του Πολιχνίτου !!! 

Η αρμοδιότητα δε του Πολιχνίτου έχει μια επιπλέον σημασία γιατί μιλάμε για την σεισμόπληκτη περιοχή, με ότι και αν σημαίνει αυτό.. 

Το θέμα όμως είναι αλλού.. ο Δήμαρχος χάνει έναν ακόμα πολύτιμο συνεργάτη μετά από την "απώλεια" του Στρατή Τζιμή ο οποίος επέλεξε να μείνει "έξω" μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό... 

Η αιτία που επικαλείται ο Κατζανός για την παραίτηση του είναι η κούραση, που μπορεί να είναι η πραγματική αιτία, μπορεί όμως και όχι... 








Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους



προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες