Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ;; ..ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ..ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ !! ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ !!!!Τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 34, 28, 31 και 38 ετών αντίστοιχα καθώς και ο 44χρονος αλλοδαπός διακινητής τους, συνελήφθησαν πρωινές ώρες χθες, από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.


Συγκεκριμένα ο 44χρονος αλλοδαπός, μετέφερε με την δίκυκλη μοτοσυκλέτα του τον 34χρονο αλλοδαπό, τον οποίο άφησε μετά την επιβίβαση τους εντός του πλοίου με προορισμό την Χίο και τον Πειραιά, ώστε να διαφύγει στο εσωτερικό της χώρας και στη συνέχεια στο εξωτερικό.


Στην κατοχή του 34χρονου βρέθηκαν ακτοπλοϊκό εισιτήριο καθώς και κλεμμένη ταυτότητα Ισπανίας !!!!!!


Κατά την διενέργεια προανάκρισης συνελήφθησαν άλλοι τρεις αλλοδαποί διότι διέπραξαν παράνομη είσοδο στη χώρα στερούμενοι νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.


Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν η δίκυκλη μοτοσυκλέτα, χίλια εξακόσια σαράντα πέντε (1645 €)  ευρώ, επτά κινητά τηλέφωνα, τρία πλαστά – κλεμμένα ταξιδιωτικά έγγραφα καθώς και έξι ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή των ανωτέρω αλλοδαπών.
Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμουςπροτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.