Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΒΡΙΣΑ.. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑ.. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ..«ΛΑΞΕΥΜΕΝΕΣ ΠΕΤΡΕΣ» !!!!!!!Στη Βρίσα έχουν αρχίσει και ανησυχούν..

Όσοι έχασαν τα σπίτια τους από τον μεγάλο σεισμό έχουν αρχίσει και καταλαβαίνουν ότι πολύ δύσκολα θα βγάλουν άκρη και ανησυχούν ..σφόδρα !!!!


Ακούν και όλα αυτά για τις «λαξευμένες πέτρες».. για τους παραδοσιακούς οικισμούς και τις ..¨επιστημονικές αναλύσεις¨ και η ανησυχία όλο και μεγαλώνει !!

Προβληματισμένοι δηλώνουν και κάποιοι Πολιτικοί Μηχανικοί που όσο περνά ο καιρός ακούν τις ..”αρχιτεκτονικές αναλύσεις” ορισμένων «πρώην» και τους έρχονται στο μυαλό παλιές αλλά όχι ξεχασμένες υποθέσεις, που τους ταλαιπώρησαν και τους έστειλαν επαγγελματικά στο ..”καναβάτσο” !!!!

Το θέμα είναι ότι τώρα μιλάμε για αστέγους.. μιλάμε για ανθρώπους μεροκαματιάρηδες που θέλουν κάπου να βάλουν το κεφάλι τους..

Καταλαβαίνετε πως νιώθουν όταν ακούν τα ..μεγαλεπήβολα σχέδια και τις ατάκες του τύπου.. «Η Βρίσα θα γίνει όπως ήταν»…

Αφήστε που όλα αυτά τα χρόνια έχουν ακούσει πολλές τέτοιες ατάκες για διάφορα θέματα και ξέρουν από ..παραμύθι !!! ..ξέρουν καλά οι άνθρωποι !!!Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  


                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.