Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

15 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΗΣ 40ΧΡΟΝΗΣ.. ΣΤΑ 65 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ "ΑΝΕΒΗΚΕ" Η ..ΑΞΙΑ !!! ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΩΝ..

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης, συστηματικής αστυνομικής έρευνας, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, εξιχνιάστηκαν, χθες (26-08-2016) το απόγευμα, επτά ακόμη περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων σε οικίες, στη Μυτιλήνη.

Για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκε ως δράστης, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, 40χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας, είχε σχηματιστεί, προχθές (25-08-2016), δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τη διάπραξη σωρείας άλλων κλοπών, σε οικίες στην ίδια περιοχή.

Στις ίδιες υποθέσεις, εμπλέκονται τρεις ακόμη ημεδαποί, ηλικίας 55, 53 και 39 ετών, ιδιοκτήτες δύο κοσμηματοπωλείων στη Λέσβο, που κατηγορούνται -κατά περίπτωση- για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, από τα στοιχεία της έρευνας, προέκυψε ότι η 40χρονη, κατά το χρονικό διάστημα από το έτος 2012 έως και τον Αύγουστο του 2016, διέπραξε επτά ακόμη κλοπές-διαρρήξεις σε οικίες στην πόλη της Μυτιλήνης, από όπου αφαίρεσε κοσμήματα και χρήματα, συνολικής αξίας άνω των 40.000 ευρώ.

Όπως διακριβώθηκε από την περαιτέρω διερεύνηση των υποθέσεων, η 40χρονη διέθεσε προς πώληση τα αφαιρεθέντα κοσμήματα, στα κοσμηματοπωλεία των τριών προαναφερόμενων ημεδαπών.

Η προανάκριση συνεχίζεται  από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, ενώ σε βάρος των εμπλεκομένων, σχηματίστηκε συμπληρωματική  δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στη Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.


Τι γράφαμε προχθές....

Εξιχνιάστηκαν, την Πέμπτη το μεσημέρι, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, οχτώ  περιπτώσεις κλοπών- διαρρήξεων σε οικίες, οι οποίες διαπράχθηκαν, κατά το χρονικό διάστημα από το έτος 2003 έως τον Απρίλιο του έτους 2016, στη Μυτιλήνη.

Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής σε βάρος μίας 40χρονης, ενώ δύο ακόμα άτομα, ηλικίας 53 και 55 ετών, κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, η 40χρονη εντόπιζε οικίες στην πόλη της Μυτιλήνης, εισερχόταν σε αυτές κυρίως από ανασφάλιστες εισόδους ή παράθυρα και αφού ερευνούσε τους εσωτερικούς χώρους τους, αφαιρούσε χρήματα, κοσμήματα και τιμαλφή, η συνολική αξία των οποίων, εκτιμάται ότι υπερβαίνει το ποσό των 25.000 ευρώ.

Ακολούθως, όπως διακριβώθηκε, η δράστιδα διέθετε προς πώληση τα αφαιρεθέντα  κοσμήματα και τιμαλφή, σε κοσμηματοπωλείο ιδιοκτησίας του 53χρονου και του 55χρονου, στη Λέσβο.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και κατασχέθηκε. 

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, ενώ διερευνάται η συμμετοχή των δραστών σε παρόμοιες πράξεις.




Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 


και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!



www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες