Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.. ΤΩΡΑ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ..ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΟΥΝ !!! L.V: ΑΦΗΣΤΕ ..ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ !!!

Την πρόθεση να ανακουφίσει τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ανακοίνωσε η Κυβέρνηση δια μέσου του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Βίτσα... 

Βέβαια εμείς εδώ στη Λέσβο από προθέσεις και θαυμασμό για το .."νησί της αλληλεγγύης" ...χορτάσαμε... αλλά είναι πολύ αργά για δάκρυα κ. Βίτσα μας !!!!!

Μας καταστρέψατε, αφήσατε τις "πετρελαιοκίνητες" ΜΚΟ να γίνουν κράτος εν κράτει, αφήσατε τους απίθανους τύπους των No Boarders, wellcome και "Καλώς τους", να οργιάζουν και τώρα σκέφτεστε τι θα κάνετε για να ανακουφίσετε τα νησιά !!!!

Αρχίστε από τα απλά κ. Βίτσα. Τηρήστε την νομιμότητα...


Οι καταληψίες των απίθανων τύπων πρέπει να σταματήσουν... 

Εφαρμόστε την συμφωνία επαναπροώθησης που ήδη οι Γερμανοί άρχισαν να καταγγέλλουν ότι η Ελλάδα δεν τηρεί...

Δώστε αποζημιώσεις σε αυτούς που έπαθαν ζημιές στη περιουσία τους... 


Παγώστε τα δάνεια και τον ΕΝΦΙΑ... 

Πάρτε πίσω την αύξηση του ΦΠΑ.... 

Όλα τα άλλα που μας λέτε είναι ένα ακόμα δούλεμα.... 


Α και κάτι τελευταίο.... λέει ο κ. Βίτσας...

"Το ζήτημα ανθρώπων που έχουν ξεφύγει από έναν πόλεμο χρησιμοποιείται ως πολιτικό ή πολιτικάντικο επιχείρημα για άλλες επιδιώξεις"

Μάλιστα... Εσείς  κ. Βίτσα μπορείτε να μας πείτε από ποιον ακριβώς πόλεμο έχουν ξεφύγει οι εκατοντάδες ή και χιλιάδες υπήκοοι Πακιστάν, Μπαγκλαντες, Αλγερίας Μαρόκου που κατακλύζουν την πόλη της Μυτιλήνης και τα γύρω χωριά ;


Kαι συνεχίζει, απτόητος, ο κος Βίτσας...  
"Μην ξεχνάμε ότι στη συμφωνία δεν υπάρχει -και δεν θα μπορούσε να υπάρχει- κάποια ειδική παράγραφος, η οποία να λέει ότι η Τουρκία οφείλει να φυλάσσει τα σύνορά της σε σχέση με τις προσφυγικές ροές, άρα οποιαδήποτε "απελευθέρωση" των προσφυγικών ροών, ως δόρυ πίεσης και εκβιασμού, είναι ένα τελείως διαφορετικό πράγμα"

Έτσι μπράβο κ. Βίτσα... Kαλά κάνετε και λέτε ότι δεν θα μπορούσε να γραφεί ότι η Τουρκία θα έπρεπε να φυλά τα σύνορα της, γιατί μετά και η Κυβέρνηση σας θα έπρεπε να κάνει το αυτονόητο... να φυλά δηλαδή τα σύνορα της πατρίδας....

Έχουμε λάθος ;




Γράφει ο ...Λέσβόπληκτος 






Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους
προτείνετε την σελίδα μας στο fb 


και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!



www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες