Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.. L.V: ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ !!!

Σε συναγερμό βρίσκεται η Αθήνα καθώς «βλέπει» τις ροές προσφύγων από Τουρκία καθημερινά να αυξάνονται, ενώ η κατάσταση στους καταυλισμούς στα νησιά του Αιγαίου είναι τεταμένη.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να συγκαλέσει το προσεχές διήμερο διαδοχικές συσκέψεις με τους αρμόδιους υπουργούς, διακόπτοντας μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Tα Νέα»  τις ολιγοήμερες διακοπές του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι υπουργοί Μουζάλας και Βίτσας έχουν κληθεί να επεξεργαστούν σχέδιο εκτάκτου ανάγκης, με το οποίο η Αθήνα θα απευθυνθεί πρωτίστως στους Ευρωπαίους εταίρους.

Η Αθήνα θέλει να καταστήσει σαφές προς την ΕΕ ότι δεν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει σε μία μεγάλη αύξηση των προσφυγικών ροών από την Τουρκία, ως αποτέλεσμα της εσωτερικής κατάστασης στη γείτονα.

Οσο και αν γίνεται προσπάθεια να τηρηθούν προς το παρόν χαμηλοί τόνοι από το κυβερνητικό στρατόπεδο, γεγονός είναι πως υπάρχει έκδηλη ανησυχία για τον κίνδυνο να καταρρεύσει η συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας για το προσφυγικό, μετά και τις απειλές του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 

Οι αριθμοί άλλωστε μιλούν από μόνοι τους: Μετά την απόπειρα του πραξικοπήματος σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πριν από αυτό, η αύξηση των προσφυγικών ροών ξεπερνά το 76% στο Ανατολικό Αιγαίο. 



Ο Λεσβόπληκτος: Αυτή και αν είναι είδηση.. ο Πρωθυπουργός της χώρας διακόπτει τις διακοπές του για να ασχοληθεί με το μεταναστευτικό... μεγάλη τιμή για εμάς...

Μέσα στον 15Αύγουστο ο Πρωθυπουργός συγκαλεί συσκέψεις για την αντιμετώπιση της έκρυθμης κατάστασης στα νησιά που το νέο κύμα μεταναστών απειλεί να τα δώσει την χαριστική βολή..


Χαράς ευαγγέλια για τους πάσης φύσεως νομπορντερίστες, φίλους του καθεστώτος Ερντογάν και περίεργων και μη περίεργων ΜΚΟ με το ανεξάντλητο πορτοφόλι..



Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 



και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!



www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες