Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ...ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ;;;;

Διαψεύδει ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Γερμανία να ενεργοποιεί το Δουβλίνο ΙΙΙ και να στέλνει 3.000 μετανάστες στην Ελλάδα.
Ο Γιάννης Μουζάλας χαρακτήρισε «ψευδέστατα και εκ του πονηρού» τα σενάρια που κυκλοφορούν για τον αριθμό των προσφύγων-μεταναστών που πρόκειται να έρθουν στην Κρήτη με πολλά μέσα να κάνουν λόγο για 3.000 μετανάστες από τη Γερμανία.
«Δεν ξέρω πώς ακριβώς ξεκίνησαν αυτά τα σενάρια. Αλλά είναι ψευδέστατα και εκ του πονηρού. Προσπαθούν να δημιουργήσουν πανικό και πρόβλημα στη σχέση μας με την Ευρώπη και με αυτή την έννοια τα χαρακτηρίζω και αντιπατριωτικά! Δεν υπάρχει ούτε ψήγμα αλήθειας» τόνισε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ο υπουργός.
Νωρίτερα ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης είχε μιλήσει στον ΣΚΑΙ
κάνοντας λόγο για 5.000 συνολικά πρόσφυγες και μετανάστες που θα μεταφερθούν στην Κρήτη - πλέον των 3.000 μεταναστών που υποτίθεται ότι αναμένονται από τη Γερμανία. Έκανε μάλιστα λόγο για εν κρυπτώ διαδικασίες και κλειστές διαδικασίες με «εκλεκτούς προσκεκλημένους» συγκεκριμένους δημάρχους και φορείς του νησιού, αναφορικά με το μεταναστευτικό στο νησί.

Lesvos Voice: Το θέμα με τον κο Μουζάλα είναι ότι κανένας πλέον δεν πιστεύει αυτά που λέει, αφού έχει "πιαστεί" επανειλημμένα αυτά που λέει να μην ανταποκρίνονται στη ...πραγματικότητα !!!! 
Επομένως όποιος θέλει να τον πιστέψει είναι ...πρόβλημα του... 
Πάντως για την ιστορία να πούμε ότι τα σενάρια αυτά δεν ξεκίνησαν από κάποιο τυχαίο αλλά από δηλώσεις του Ευρωβουλευτή Μαριά σε Κρητικό ΜΜΕ... 




Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 


και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!



www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες