Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ "ΜΠΗΚΕ" ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΛΛΩΝ .."ΣΥΜΜΑΧΩΝ" !!!!

Ο αμερικανός αντιπρόεδρος Τ.Μπάϊντεν και η γερμανική κυβέρνηση στήριξαν ανεπιφύλακτα τον Ερντογάν στον “αγώνα του κατά της τρομοκρατίας”. 

Ούτε μικρό παιδί δεν πιστεύει ότι ο Ερντογάν πολεμά κατά των τζιχαντιστών. 

Οι Κούρδοι είναι ο στόχος κι αυτούς του PKK, Αμερικανοί και Γερμανοί τους έβαλαν στην ίδια κατηγορία με τους τζιχαντιστές!!! Τον πραγματικό λόγο της τουρκικής εισβολής στη Συρία τον παραδέχτηκε δημόσια χθες βράδυ και ο Τούρκος προωθυπουργός Γιλντιρίμ.


Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ δήλωσε στο ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο HaberTurk,ότι “η στρατιωτική επιχείρηση που διεξάγει η Τουρκία εντός του συριακού εδάφους με την στήριξη των ΗΠΑ θα συνεχιστεί έως ότου οι κούρδοι μαχητές των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG) επιστρέψουν ανατολικά του Ευφράτη ποταμού”
Μια κι αυτές τις ημέρες γίνεται λόγος για τον Μιλόσεβιτς που ΗΠΑ και Ευρωπαίοι είχαν χαρακτηρίσει “χασάπη” και είχαν αρχίσει τους “βομβαρδισμούς δημοκρατίας”,  θα πρέπει ίσως να επισημάνουμε ποιον ακριβώς στηρίζουν Ουάσινγκτον και Βερολίνο:
*Ο Ερντογάν την ίδια ώρα που ο κ.Μπάϊντεν ήταν στην Άγκυρα, έπαυσε από τα  καθήκοντά τους περισσότερους από 2.800 δικαστές και εισαγγελείς σε σχέση με την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.
*Η Τουρκία έχει απολύσει ή θέσει σε διαθεσιμότητα περίπου 80.000 εργαζομένους στη δημόσια διοίκηση, τη δικαιοσύνη και την αστυνομία, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος, για την οποία κατηγορεί τον μουσουλμάνο ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν που έχει την έδρα του στις ΗΠΑ.
* Για να μην μείνουμε μόνο σ’ όσα κάνει ο Ερντογάν μετά από το πραξικόπημα, να υπενθυμίσουμε ότι τα όσα έχουν διαπράξει οι τουρκικές ΕΔ τους τελευταίους ειδικά μήνες στην νοτιοανατολική Τουρκία είναι άγρια, απάνθρωπα και σε πολλές περιπτώσεις δεν διαφέρουν απ΄ όσα έγιναν στην Γιουγκοσλαβία απ΄όλες τις εμπόλεμες παρατάξεις… Υπάρχουν ντοκουμέντα από τα χωριά που ισοπέδωσαν και ερήμωσαν οι Τούρκοι στην νοτιοανατολική Τουρκία.
* Θα πείτε ο Ερντογάν δεν έχει χημικά όπλα να δικαιολογηθεί η οποια δυτική παρέμβαση, ούτε καν επέμβαση. Δεν είμαστε αφελείς να μιλάμε για “δημοκρατικούς βομβαρδισμούς” στην Τουρκία. Η απάντηση είναι ότι ούτε ο Σαντάμ Χουσεϊν είχε και όπως αποδείχτηκε πρόσφατα και ο Μιλόσεβιτς δεν είχε διαπράξει όσα τον κατηγόρησαν.
Αυτόν λοιπόν έχουν αποφασίσει αν όχι να στηρίξουν πάντως να του επιτρέψουν να συνεχίσει να κάνει όσα με συνέπεια κάνει όχι μόνο στη χώρα του, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.
Γι΄ αυτό και συχνά γράφουμε ότι θα πρέπει να ΄χουμε το νου μας και να μην αφήνουμε τίποτα στην τύχη και στα “χέρια” των συμμάχων. Ειδικά την ασφάλεια της χώρας.
Του Π. Καρβουνόπουλου

ο τίτλος δικός μας



Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 


και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!



www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες