Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

206 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ.. ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑΛΑ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ !!!

Συνολικά 206 πρόσφυγες και μετανάστες έφθασαν στη Λέσβο το τελευταίο 24ωρο, δηλαδή από χθες Τετάρτη μέχρι και σήμερα Πέμπτη το πρωί, την ώρα που το αντίστοιχο διάστημα στη Χίο και στη Σάμο οι ροές ήταν μηδενικές.

Παράλληλα, έξι μετανάστες επέστρεψαν από τη Λέσβο στην Τουρκία στο πλαίσιο της εφαρμογής της Συμφωνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας.

Πρόκειται για ενήλικους άνδρες από το Πακιστάν και την Αλγερία, οι οποίοι αναχώρησαν σήμερα το πρωί στις 9 για το Δικελί της Τουρκίας με ειδικό δρομολόγιο πλοίου της γραμμής από τη Μυτιλήνη στα μικρασιατικά παράλια, ναυλωμένο από τη Frontex. 


Οι επαναπροωθηθέντες παραιτήθηκαν του δικαιώματος ασύλου και θα οδηγηθούν σε καταυλισμό μεταναστών στην περιοχή της Κωνσταντινούπολης.


Lesvos Voice: 206 μετανάστες ήρθαν στη Λέσβο μέσα σε 24 ώρες όταν την περίοδο που ήταν σε εφαρμογή η συμφωνία Ε.Ε. - Τουρκίας τόσοι δεν έρχονταν ούτε σε ένα μήνα..

Παρόλα αυτά ο Υπουργός Μουζάλας μας είπε ότι είναι ...ανίδεος όποιος πιστεύει ότι έχουν αυξηθεί οι ροές.. 

Τελικά ένα είναι σίγουρο... όσο και αν θέλουν να μας πείσουν ότι ο "γάιδαρος πετάει" εμείς θα τους λέμε ότι .."δεν πετάει"!!! 



Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 


και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!



www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες