Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ DCLEAKS ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ NO BORDERS ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ !!!

Mέγα διεθνές σκάνδαλο προκύπτει τις τελευταίες μέρες από τα έγγραφα που διέρρευσε το DCLEAKS (http://soros.dcleaks.com/view/?q=no+borders&div=europe) και αφορούν τις χρηματοδοτήσεις του Σόρος και του ιδρύματος του (ΟSF). 

Πέρα από τον Σύμβουλο του Πρωθυπουργού Τσίπρα που φέρεται από τα έγγραφα να επηρεάζει την ελληνική εξωτερική πολιτική όμως τα διεθνή site αναφέρουν τον Σόρος  ως βασικό χρηματοδότη των No Borders και του φυλλαδίου που καλωσόριζε τους μετανάστες στην Ευρώπη. 

Εδώ η αποκάλυψη για το φυλλάδιο από το SKY NEWS... http://news.sky.com/story/sky-finds-handbook-for-eu-bound-migrants-10346437 .....μετά την αποκάλυψη που πρώτοι εμείς κάναμε εδώ στο Lesvos Voice... 

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί κανείς δεν μπορεί να βγάλει τους No Borders από το Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη;;;; 

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να καταλαμβάνουν στη Λέσβο οποιοδήποτε κτίριο, ή τα Τσαμάκια χωρίς κανένα πρόβλημα και να μην αντιδρά κανένας στην κατάλυση των συνόρων, της νομιμότητας, στην καταστροφή της περιουσίας μας ;;;;


Αφού το αποφάσισε ο Σόρος και οι υπάλληλοι του εδώ στην Ελλάδα εμάς ποιος θα μας ρωτήσει ;  

To ωραίο είναι ότι σε ένα από τα έγγραφα που είναι εσωτερική έκθεση των ανώτατων στελεχών της οργάνωσης του Σόρος OSF αναφέρεται ότι η προσφυγική κρίση προσφέρεται για να αλλάξει η Οργάνωση (!!!) την μεταναστευτική νομοθεσία στις ευρωπαϊκές χώρες !!!!!!

Και ω του θαύματος μετά από λίγους μήνες, πριν από λίγες μέρες, ο ..πρωτοπόρος ανθρωπιστής Υπουργός Μετανάστευσης κ. Μουζάλας προαναγγέλλει άλλους 180.000 μετανάστες και παροχή πλήρων δικαιωμάτων υγείας και εργασίας στους μετανάστες. 

Πού όλα αυτά; ....Σε μια διαλυμένη χώρα με ανεργία κοντά στο 30% !!!!!  

Εμείς βέβαια θα περιμέναμε από τον κ. Μουζάλα να είναι πιο γρήγορος.... η έκθεση αυτή έχει ημερομηνία 12 Μαίου 2016 και οι εξαγγελίες του για τα πλήρη δικαιώματα εργασίας και υγείας των μεταναστών έγινε στα μέσα Αυγούστου. 

Απαράδεκτη ...καθυστέρηση !!!!!

Σε άλλο σημείο αναφέρεται ότι η προσφυγική κρίση παρέχει στην οργάνωση νέες ευκαιρίες για να συγκεντρώσει χορηγίες και κεφάλαια....  

....Γιατί βέβαια αυτός είναι και ο στόχος.... 

Γράφει ο ...Λεσβόπληκτος





Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 


και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!



www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες