Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ...ΕΝΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.. ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ.. ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ 19ΧΡΟΝΗ.. ΚΑΙ ΕΝΑΣ 6ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ..

Θανατηφόρο ατύχημα με νεκρό γνωστό επιχειρηματία...
Την Δευτέρα το απόγευμα, στο 17ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Μυτιλήνης – Καλλονής, στην περιοχή Λάμπου Μύλοι στη Λέσβο, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό έναν 25χρονο, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε ένας άνδρας ηλικίας 58 ετών.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης των οχημάτων, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 58χρονου δικυκλιστή.
Νεκρός είναι ο γνωστός επιχειρηματίας της Καλλονής, ιδιοκτήτης της επιχείρησης "Αγροτική Στέγη" Στρατής Μουφλουζέλλης.. 

Αλλοδαπός με ..."πραμάτεια" πλαστά έγγραφα..
Ένας 54χρονος αλλοδαπός συνελήφθη, πρωινές ώρες της Τρίτης, εντός του λιμένα Μυτιλήνης, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά την αποβίβαση του ανωτέρω από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, βρέθηκαν στην κατοχή του, επιμελώς κρυμμένα εντός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή, πέντε παραποιημένα έγγραφα, και συγκεκριμένα τέσσερα  δελτία αιτούντος διεθνούς προστασίας και ένα διαβατήριο Πακιστάν
.Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα, όπως επίσης το χρηματικό ποσό των τριακοσίων ενενήντα πέντε (395,00) ευρώ που είχε στην κατοχή του ο συλληφθείς, ως προϊόν εγκλήματος, καθώς και ένα (01) κινητό τηλέφωνο.

19χρονη ...προκαλούσε ..για σαρκική συνάφεια !!!!!
Την Τρίτη το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, βεβαιώθηκε παράβαση σε βάρος μίας ημεδαπής (Ρομά) ηλικίας 19 ετών, σχετικά με τη νομοθεσία για τα εκδιδόμενα επ’ αμοιβή πρόσωπα.
Πιο συγκεκριμένα, η 19χρονη εντοπίστηκε σε περιοχή της Μυτιλήνης, να προκαλεί το κοινό, με άσεμνες φράσεις, σε σαρκική συνάφεια μαζί της.

Αυτοκίνητο παρέσυρε ένα 6χρονο παιδί...
Από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής της Λέσβου, διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την Δευθτέρα το πρωί, στην Πέτρα της Λέσβου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό ένα 40χρονο , παρέσυρε και τραυμάτισε ένα παιδί ηλικίας 6 ετών, που κινούταν πεζό.
Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Μυτιλήνης. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.




Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 


και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!



www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες