Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ.. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΕΟΦΕΡΜΕΝΗΣ ΜΚΟ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ.. ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ !!


Το τελευταίο χρονικό διάστημα άρχισαν να εμφανίζονται νέες ΜΚΟ στη Λέσβο !!!!!! 

Πολλές από αυτές έχουν ως μοναδικό ή κύριο πεδίο δραστηριότητας την Λέσβο. Μια από αυτές ονομάζεται SAO και είναι εγγεγραμμένη στην Ελβετία. 

Στο site της https://sao.ngo/ αναφέρεται ότι... Our field of activities is based on Lesvos, concentrating on safe landings, integration to the local society of people looking for Asylum and improving living conditions.

"Δραστηριοποιούμαστε στην Λέσβο και επικεντρωνόμαστε στην ασφαλή άφιξη, στην ενοποίηση με την τοπική κοινωνία των αιτούντων άσυλο και στην βελτίωση των συνθηκών ζωής τους".

Με άλλα λόγια η SAO ισχυρίζεται ότι ο μισός στόλος του ΝΑΤΟ, η FRONTEX, το Λιμενικό δεν αρκούν για να μην πνίγονται οι μετανάστες, αλλά σίγουρα χρειάζονται και την βοήθεια της SAO από την Ελβετία. 

Αλλά βέβαια ο στόχος τους είναι να εγκατασταθούν οι μετανάστες στη Λέσβο γιατί πώς αλλιώς να εκλάβουμε την λέξη Integration δηλαδή ενοποίηση που χρησιμοποιούν. 

Αλλά τα περίεργα δεν σταματούν εδώ.  

Τι κάνουν λοιπόν για να βοηθήσουν τους μετανάστες ; 

Εκδίδουν μετεωρολογικά δελτία στις γλώσσες των μεταναστών στο internet για να ξέρουν πότε θα μπουν στις βάρκες.... ας θεωρήσουμε λοιπόν ότι τα μετεωρολογικά δελτία της Ελλάδας και της Τουρκίας δεν αρκούν.... οι Τούρκοι δουλέμποροι δηλαδή ρωτάνε τους μετανάστες- πελάτες τους.... "Σήμερα έχει ελαφρύ βοριαδάκι. Ο κύριος από το Πακιστάν θα ήθελε να μπει στο υπερσύγχρονο κρυαζιερόπλοιο - φουσκωτό μας να πάμε μια βόλτα στη Λέσβο;  ...λέμε τώρα....

Πέρα όμως από τα φαιδρά υπάρχουν και τα σοβαρά.... 

Η Ελβετική (;) MKO αναφέρει επί λέξει In order to safeguarde life at sea, we have purchased special surveillance equipmen. One of two thermal/ night vision binoculars is operated by Lighthouse Relief, Korakas, Lesvos,.....the two partner organisations are specialised in around the clock surveillance, boat landing coordination and patrolling.

Και η μετάφραση: Για να διασφαλίσουμε τις ζωές των μεταναστών στην θάλασσα αγοράσαμε ειδικό εξοπλισμό παρακολούθησης. Mία από τις 2 θερμικές μας διόπτρες χρησιμοποιείται από την Lighthouse Relief στον Κόρακα της Σκαμνιάς. Η LIGHTHOUSE RELIEF είναι ένας από τους 2 εταίρους μας που ειδικεύεται στην παρακολούθηση όλο το 24ωρο, την άφιξη των βαρκών και την περιπολία. 

Είπατε τίποτα; 

Σας θυμίζει τίποτα το όνομα LIGHTHOUSE; 

Μείνετε συντονισμένοι στο Lesvos Voice... Τα πιο πικάντικα έρχονται !!!!


Γράφει ο ....Λεσβόπληκτος  




Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους
προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!



www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες