Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ... Ο ΡΟΛΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΜΚΟ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΠΟΙΟΝ....

Σε προηγούμενη ανάρτηση μας μιλήσαμε για την SAO από την Ελβετία η οποία σώζει ζωές μεταναστών και προσπαθεί να εντάξει τους μετανάστες στην κοινωνία της Λέσβου... όπως οι ίδιοι λένε... 

Για αυτό τον λόγο συνεργάζεται και δίνει εξοπλισμό στη LIGHTHOUSE RELIEF ...στη Σκαμνιά... 

Πολλές ισλαμικές ΜΚΟ κατά σύμπτωση ονομάζονται Φάρος=Lighthouse=Deniz Feneri (μεγάλη τουρκική ΜΚΟ με καταδίκες στη Γερμανία για απάτες και χρηματοδότηση του κόμματος του Ερντογάν !!!!). 

Στο site της LIGHTHOUSE RELIEF....    http://www.lighthouserelief.org/   βλέπουμε ότι η ΜΚΟ  με έδρα την Σουηδία διατηρεί κέντρο υποδοχής στην Σκαμνιά, ενώ δραστηριοποιείται και σε μια σειρά από στρατόπεδα μεταναστών ανά την Ελλάδα !!!! 

Επίσης η ECO RELIEF LIGHTHOUSE καθαρίζει και τις ακτές της Λέσβου από τα σωσίβια ....τα στελέχη της ΜΚΟ αυτής συναντήθηκαν στη Λέσβο ως εθελοντές τον Σεπτέμβριο του 2015 και αφού είδαν ότι δεν υπάρχει η πολιτική βούληση να βοηθηθούν οι μετανάστες ανέλαβαν δράση... Τόσο απλά !!!! 

Για να καθαριστούν οι ακτές της Λέσβου η LIGHTHOUSE από την Σουηδία, η οποία παίρνει εξοπλισμό από την SAO από την Ελβετία έλαβε βοήθεια από το ίδρυμα Al Khair foundation.

To συγκεκριμένο ίδρυμα....

is a UK-based international NGO providing humanitarian support, international development, emergency aid and disaster relief in some of the world's most deprived areas."

Και σε μετάφραση... Το Al Khair (μουσουλμανική ανθρωπιστική οργάνωση όπως αναφέρει σε άλλο σημείο) είναι διεθνής ΜΚΟ η οποία παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια έκτακτης ανάγκης σε μερικές από τις πιο προβληματικές περιοχές του κόσμου. 

Ο Ιμάμης Κασίμ Ρασίντ Αχμάντ είναι ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, καθώς και ο Δ/νων Σύμβουλος του ισλαμικού καναλιού ΙQRA TV. 

Στη φωτογραφία πάνω βλέπετε τον κ. Αχμάντ !!!

Αυτά για να γνωρίζετε τι γίνετε γύρω μας... θα έχουμε και συνέχεια... είπαμε όποιος αντέξει... 



Γράφει ο ..Λεσβόπληκτος




Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους
προτείνετε την σελίδα μας στο fb 


και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!



www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες