Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ... ΕΝΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙ.. ΕΝΑΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ.. 2 ΡΟΜΑ ΓΙΑ ΕΠΑΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ.. ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ !!!

Κλεφτρόνι άνοιξε αυτοκίνητο...
Την Κυριακή το απόγευμα, σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Πολιχνίτου της Λέσβου, σε βάρος ενός άνδρα ηλικίας 30 ετών, οποίος κατηγορείται για κλοπή.
Πιο συγκεκριμένα, όπως καταγγέλθηκε στις αστυνομικές Αρχές, ο 30χρονος, χθες το μεσημέρι στην περιοχή του Πολιχνίτου, αφαίρεσε από το αυτοκίνητο μιας 57χρονης, το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ.

Είχε δυνατά την μουσική...  
Την Κυριακή τις πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή του Πλωμαρίου στη Λέσβο, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, ένας άνδρας ηλικίας 47 ετών, για παράβαση σχετική με τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Πιο συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα, στο οποίο ο 47χρονος απασχολούταν ως υπεύθυνος, διαπιστώθηκε ότι σε αυτό είχε τεθεί σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, με την ένταση της μουσικής, όπως διακριβώθηκε μετά από σχετική μέτρηση, να υπερβαίνει το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο.

Και κάποιοι Ρομά το βιολί τους..  
Το Σάββατο το μεσημέρι, συνελήφθησαν στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο ημεδαποί (Ρομά), ηλικίας 28 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση αποτροπής από επαιτεία. 
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν λίγο νωρίτερα, την ανήλικη κόρη τους, σε δημοτική οδό στην πόλη της Μυτιλήνης, να επαιτεί, ζητώντας χρήματα από διερχόμενους πολίτες.

50χρονος οδηγούσε μεθυσμένος...
Την περασμένη εβδομάδα, συνελήφθη στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, ένας 50χρονος, διότι οδηγώντας Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ενεπλάκη με το όχημά του σε τροχαίο ατύχημα με πρόκληση υλικών ζημιών και όπως διαπιστώθηκε ακολούθως, βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.




Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους
προτείνετε την σελίδα μας στο fb 


και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!



www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες