Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

"ΑΔΕΙΑΣΑΝ" ΤΟΥΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΤΩΝ.. ΓΕΡΜΑΝΩΝ !!!! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ !!!

Ένας ικανός αριθμός Μυτιληνιών δικηγόρων απασχολούνταν στην Μόρια με τις υποθέσεις ασύλου... 

Οι πιο πολλοί συνεργάζονται με ξένες ΜΚΟ για την παροχή νομικής συμβουλής σε θέματα που αφορούν στις αιτήσεις ασύλου. 

Σιγά μην άφηναν όμως οι ξένοι να πάει τίποτα στους ντόπιους... για αυτό λοιπόν φρόντισαν να υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και μιας ΜΚΟ των Ευρωπαίων δικηγόρων στην οποία, όλα δείχνουν, ότι την ελέγχουν οι Γερμανοί δικηγόροι... 

Το περίεργο είναι ότι αυτό αφορά ΜΟΝΟ την Λέσβο...

Το πρόγραμμα αφορά τις δομές μεταναστών και προσφύγων και περιλαμβάνει μόνο εθελοντές δικηγόρους - ελεύθερους επαγγελματίες οι οποίοι χρηματοδοτούνται από τις εθνικές αντιπροσωπείες τους στη CCBE.

Στις επί τρίμηνο συζητήσεις που οδήγησαν στο μνημόνιο συνεργασίας συμμετείχαν πέραν του Αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, οι νομικοί σύμβουλοι του Αναπληρωτή Υπουργού κ.κ. Μάρκος Παπακωνσταντής και Βασίλειος Ζήσης, ο Ιρλανδός Δικηγόρος της CCBE κ. David Conlan Smyth και ο επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας των Ελληνικών Δικηγορικών Συλλόγων στη CCBE κ. Παναγιώτης Περάκης.

Το Συμβούλιο των Ευρωπαϊκών Δικηγορικών Συλλόγων (CCBE) είναι το αντιπροσωπευτικό όργανο περίπου ενός εκατομμυρίου δικηγόρων, μέσω των δικηγορικών συλλόγων - μελών, από 45 χώρες. Είναι διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός, με έδρα το Βέλγιο. 

Τι πραγματικά συμβαίνει.... 

Πριν από λίγο καιρό είχαμε δημοσιεύσει την απόφαση των Γερμανών δικηγόρων  να παρέχουν δωρεάν νομική συμβουλή. Στόχος τους ήταν τότε, όπως γράψαμε, να μην αφήσουν κανέναν μετανάστη χωρίς νομικό σύμβουλο. 

Φυσικά εξυπακούεται ότι αν οι μετανάστες πάρουν άσυλο θα καθίσουν μόνιμα στην Ελλάδα. Και βέβαια δεν γνωρίζουμε πόσα λεφτά θα πάρουν οι Γερμανοί δικηγόροι για να παρέχουν τις νομικές τους συμβουλές.


Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι οι Γερμανοί είχαν πει ότι έχουν και την συμφωνία των Μυτιληνιών δικηγόρων κάτι που ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης διέψευσε κατηγορηματικά. 

Όπως καταλαβαίνετε τελικά όλα τα οφέλη θα πάνε στους ξένους και σε αυτό... Σιγά μην αφήνανε τους Μυτιληνιούς δικηγόρους να βγάλουν μεροκάματο....



Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους
προτείνετε την σελίδα μας στο fb 


και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!



www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες