Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ;;;.. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΙΣΩ 3.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ !!!!!!!!!!!

Η Γερμανία, κάνοντας χρήση του κανονισμού αυτού Δουβλίνο 3 ετοιμάζεται να στείλει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη 3.000 πρόσφυγες.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ekriti.gr στο πλαίσιο του κανονισμού, κάθε κράτος της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει το δικαίωμα να στείλει σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσους πρόσφυγες κρίνει ως υπεράριθμους στο έδαφός του.
Ετσι το Βερολίνο θα στείλει στην Ελλάδα όσους κρίθηκαν υπεράριθμοι. Οι πρόσφυγες αναμένεται να έρθουν αεροπορικώς, αρχικά στο Ηράκλειο και τα Χανιά, τον προσεχή Δεκέμβριο.
Την απόφαση αυτή της Γερμανίας υιοθέτησε η ελληνική κυβέρνηση και ξεκίνησε η εφαρμογή του σχεδίου με επικεφαλής τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος προήδρευσε της περιβόητης σύσκεψης στο Ηράκλειο και προανήγγειλε τη μεταφορά χιλιάδων προσφύγων στην Κρήτη. 
Τα παραπάνω επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του του στο Ράδιο Κρήτη ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής κ. Νότης Μαριάς.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, το πραγματικό κόστος που έχει επιβαρυνθεί η χώρα μας από την έναρξη της εισροής προσφύγων, ξεπερνά τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση, διέθεσε μέχρι τώρα για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα 330 εκατομμύρια ευρώ, όχι όμως στην ελληνική κυβέρνηση, αλλά σε Μ.Κ.Ο., εκ των οποίων τα περισσότερα σε Μ.Κ.Ο. του εξωτερικού.
Πηγή: .iefimerida.gr

Lesvos Voice: Πρόκειται για μια απίστευτη είδηση που αν τελικά επιβεβαιωθεί δείχνει σε ποιο σημείο έχουμε φτάσει... 

Τις προηγούμενες μέρες ο Υπουργός Μουζάλας επισκέφτηκε την Κρήτη και έκανε επαφές με τους εκεί τοπικούς παράγοντες... από αυτή την συνάντηση "βγήκε" ότι η Κρήτη θα δεχτεί 2.000 μετανάστες και αυτούς μετά το τέλος της τουριστικής σεζόν... δηλαδή περίπου τον Νοέμβρη... 

Όλοι πιστέψαμε ότι αυτούς τους μετανάστες που θα πάνε στη Κρήτη θα τους πάνε από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου που έχουν .."φορτωθεί"... αλλά μάταια... σήμερα μαθαίνουμε ότι στη Κρήτη θα πάνε 3.000 αλλά από την ...Γερμανία !!!!!

Συγνώμη αλλά μόνο εμείς νιώθουμε ότι εδώ πέφτει χοντρό δούλεμα;; 

Μόνο εμείς πιστεύουμε ότι έχει .."χαθεί εντελώς η μπάλα" ;;;;

Τι κάνουν δηλαδή ;;; ...μπορεί κάποιος σοβαρός άνθρωπος να μας απαντήσει υπεύθυνα ;;;







Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!



www.lesvosvoice.blogspot.gr  

                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες