Κυριακή 28 Μαΐου 2017

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΗΝ .."ΠΑΤΗΣΕ" ΖΕΥΓΑΡΙ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΗΝΥΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ !!!


Ακόμα και το σπίτι του κινδυνεύει να χάσει ένα ζευγάρι Βρετανών που κατηγορείται πως κατήγγειλε ψευδώς ότι δηλητηριάστηκε από το φαγητό ξενοδοχείου στην Κρήτη, καθώς η επιχείρηση ζητά τώρα αποζημίωση ύψους 200.000 ευρώ!
Ειδικότερα, ο Σον και η Καρολάιν Μπονταρένκο κατηγορούνται πως ζήτησαν αποζημίωση περίπου 12.000 ευρώ από το πεντάστερο ξενοδοχείο Caldera Palace Hotel στην Κρήτη, καθώς δήλωσαν πως υπέστησαν δηλητηρίαση από το φαγητό και τα ποτά που τους σέρβιραν.
Όπως σημειώνει η Daily Mail, οι καταγγελίες περί δηλητηρίασης από βρετανούς τουρίστες όσο ταξιδεύουν στο εξωτερικό αυξηθεί κατά 700% τον τελευταίο ενάμιση χρόνο!
Η διοίκηση του ξενοδοχείου θέλοντας να προστατέψει φυσικά τη φήμη της, πέρασε στην αντεπίθεση και κατέθεσε αγωγή κατά του ζεύγους Μπονταρένκο για ψευδή στοιχεία, δίνοντας μάλιστα και φωτογραφικό υλικό κατά την παραμονή των Άγγλων στο ξενοδοχείο όπου φαινόταν πως η διαμονή τους δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα.
Το ξενοδοχείο υποστηρίζει ότι οι δυο τους πέρασαν υπέροχα στις διακοπές και πως κατά την ημέρα που υποστηρίζουν πως δηλητηριάστηκαν, είχαν καταναλώσει «μεγάλες ποσότητες αλκοόλ». Επίσης αναφέρεται πως δεν ανέφεραν την ασθένειά τους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο ξενοδοχείο, παρά μόνο σχεδόν τρία χρόνια αργότερα!
Τέλος, το ξενοδοχείο έχει στο αρχείο του αναρτήσεις τους στο facebook, όπου δηλώνουν πόσο καλά περνούσαν στις διακοπές τους.
Πλέον, το ζευγάρι επιχειρεί να αποσύρει τον ισχυρισμό του και δηλώνει ότι παρασύρθηκε από την νομική εταιρία που πρότεινε την κατάθεση μήνυσης, όμως το ξενοδοχείο τους ζητά 200.000 ευρώ αποζημίωση για δυσφήμιση και το ζευγάρι κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του.









Lesvos Voice...αν μας θεωρείτε χρήσιμους

προτείνετε την σελίδα μας στο fb 

και στους φίλους σας !!! 

Ευχαριστούμε !!


www.lesvosvoice.blogspot.gr  




                   .....Εδώ σχολιάζουμε την Είδηση !!! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας.

Συνεργάτες